Kid torpil ile opu arıyormuş olm. Araya adam sokma derdindeKid cahillere bir şeyler anlatıyor. Pone okuyamaz diyenler utanır mı, sanmam? Bu adama sallayanlar hep bir gün sonra patlıyor ama sallamaya da devam ediyor. Sonsuz döngü.
Kid torpil ile opu arıyormuş olm. Araya adam sokma derdindeKid cahillere bir şeyler anlatıyor. Pone okuyamaz diyenler utanır mı, sanmam? Bu adama sallayanlar hep bir gün sonra patlıyor ama sallamaya da devam ediyor. Sonsuz döngü.
Yarın patlayacak yeni kurban da belli oldu.Kid torpil ile opu arıyormuş olm. Araya adam sokma derdinde
Niye tek bir karaktere bakıyoruz? Yanında iki karakter var aslında.aynen aynen amiral üstü yonkou üstü ahahahaha.yan yana çizildiği karakterlere bak.
Wg'de dayısı varmış olarak yorumladım.Yarın patlayacak yeni kurban da belli oldu.
Haki fakiri dilenci* ve hurdacı dedim patladığım bir nokta var mı hocam? Sevdiğimiz bir karakter ama maalesef durum bu. Şöyle şekil şükül bir hareket görememek beni üzdü.Kid cahillere bir şeyler anlatıyor. Pone okuyamaz diyenler utanır mı, sanmam? Bu adama sallayanlar hep bir gün sonra patlıyor ama sallamaya da devam ediyor. Sonsuz döngü.
Her patladığında köşeye 1 tl atsam OPu satın alırdım be kekoWg'de dayısı varmış olarak yorumladım.
Op bulamaz len dünyadan haberi yok len falan yazmadıysan bu bölüm patlamadın. Onlari yazdiysan uzun zamandır hava kaçırıyorsun sadece.Haki fakiri dilenci* ve hurdacı dedim patladığım bir nokta var mı hocam? Sevdiğimiz bir karakter ama maalesef durum bu. Şöyle şekil şükül bir hareket görememek beni üzdü.
*dilencinin parası vardır ama göstermez.
@Montana sen birde Momo’ya Wg’de dayısı yok diye gurban videosu yapmıştın asıl dayısı olan senin elemanmış.Wg'de dayısı varmış olarak yorumladım.
Reelde akp çocukları opta wg çocukları... BitmedilerHer patladığında köşeye 1 tl atsam OPu satın alırdım be keko
Tencere kapak oldunuz bu ikili feci. Timsahı yenecek duoyu kurdun sonunda.@Montana sen birde Momo’ya Wg’de dayısı yok diye gurban videosu yapmıştın asıl dayısı olan senin elemanmış.