Ben de tam aksini düşünüyorum, geçen haftaki berbat Shanks reklamından sonra ilaç gibi geldi bu bölüm.Anlaşılan bazen Oda bazen de yardımcıları çiziyor senaryoyu. Yoksa geçen haftaki muazzam bölümü yapanla bu haftaki leş bölümü yapan aynı kişiler olamaz.
Bir şeyleri iç etmek deyince dayıma benzediğini farkettim.Şu sıfata, şu gülüşe, şu gözlere bir bakın. Ayrıca, Sabaody'de sahte Hasır Şapkalara katılma sebebi ekibin kellesini almak istemesiydi, bunu da hatırlayın. Şeytan meyvesinin de bir şeyleri iç etmek ile alakalı olduğunu unutmayın.
Bak bunu iyi yakalamışsın Oda kıyamadı Zoroya ama Mihawkı bozuk para gibi harcadı.Zoro ilk olarak Buggy'nin tayfasında tasarlanmıştı, şimdi hedefi Buggy'nin tayfasına girdi. Goda'cılar bu inceyi niye görmedi şimdiye kadar?
Sizin yine dayınıza benziyormuş sadece. Siz bunu yazınca kafadan 4-5 akrabamın ismi geldi aklımaBir şeyleri iç etmek deyince dayıma benzediğini farkettim.
Önümüzdeki sayıya yürek dayanmaz. Çok özel anlar yaşanacak…- Momonosuke and Kinemon get up and realize that Luffy and his crew are about to leave Wanokuni. Straw Hat crew said goodbye to everyone except Momonosuke and Kinemon.