Shanks'tan önceki kelimeyi okuyamıyorum, çok küçük. Ne yazıyor orada?Bu mesele Mihawk-Shanks-Buggy ittifakının temelini oluşturur.
Shanks'tan önceki kelimeyi okuyamıyorum, çok küçük. Ne yazıyor orada?Bu mesele Mihawk-Shanks-Buggy ittifakının temelini oluşturur.
Dostum gayet normal yazılmış, nasıl okuyamadın?Shanks'tan önceki kelimeyi okuyamıyorum, çok küçük. Ne yazıyor orada?
Ne bileyim enflasyon hesaplıyorlar herhalde daha önceden dediğim gibi Ekmek 20 yılda kaç belly oldu haberin var mı xDTamam da reis Mihawk'ın ödülü açılalı ne kadar oldu, croco ve hancock'un ödülleri açılalı ne kadar? Mihawk'ın daha çok yeni. Wano arkında açıldı, taş çatlasa 1-2 hafta geçmiştir. Nasıl bir olay yapacak bu iki haftada?
Shanksla düello yaptılar, o zamanlar belly kuru şu kadardı, şimdi bu kadar falan mı diyorlardır? Belki o zamana göre 1 milyar belly'e kutsal ejder gibi yaşıyorsundur, şimdi bir ev alamıyorsundurNe bileyim enflasyon hesaplıyorlar herhalde daha önceden dediğim gibi Ekmek 20 yılda kaç belly oldu haberin var mı xD
Öyle bir şey olursa, bu spoilerda yorum yapanlar saklanacak delik arasın.Sonraki bölüm Buggy ağzından "yonko-amiraller kadar güçlü Mihawk yanımızdayken sorun olmaz" gibi bir şey der, tatlıya bağlanır bu olay. Bir hafta da @Mihawk mutlu olur.
Buggy; Sen milletin oğlunu sağdan soldan toplarsın, ben senin oğlunu köpeğim yaparım beyaz kardeşOyaji Rogerın oğlunu, Buggy de Oyajinin oğlunu almış tayfaya. Büyük hareket