Biat edip etmediğini 3 seneye anca öğreniriz. Sık dişini.Arazi durumu yok. Spoilerda bile yer almayan saçma sapan mesajlara yanıt vermek vakit kaybı sadece.
Biat edip etmediğini 3 seneye anca öğreniriz. Sık dişini.Arazi durumu yok. Spoilerda bile yer almayan saçma sapan mesajlara yanıt vermek vakit kaybı sadece.
Diren RedimBunların kopardığı fırtına bizim dağımızdan anca toz alır
Bölüm çıkınca anlarız birazcık. Mihawk gülüp geçerse ve benim liderlikte gözüm yok derse sorun olmaz ama Buggy emir yağdırırken reis susarsa patlama şimdiden başladı demektir. İleride de işlemez.Mihawk'ın gücünden şüphem yok ama Oda 'ya hiç güvenmiyorum. Kesinlikle hakkıyla işlenmeyecek
Beni hiç biriniz tanımamışsınız demektir ortada bir şey olsa ilk ben sıkardım kurşunu, ortada tam anlamıyla hiçbir şey yok o yüzden yaptığınız komikliklere gülerim ancaDiren Redim
Sen yeter ki gül hayatım biz sonuna kadar giderizBeni hiç biriniz tanımamışsınız demektir ortada bir şey olsa ilk ben sıkardım kurşunu, ortada tam anlamıyla hiçbir şey yok o yüzden yaptığınız komikliklere gülerim anca
İşin en kalitesiz tarafı bu yanlama olayınız patlayınca bile gelip hala pişkin pişkin sırıtacaksınızSen yeter ki gül hayatım biz sonuna kadar gideriz
Senin üzülmemen, gülmen bizim için daha önemli odun herif yoksa biz hiç üstüne gelir miyiz böyle ya? Maksat kendini yalnız hissetme.İşin en kalitesiz tarafı bu yanlama olayınız patlayınca bile gelip hala pişkin pişkin sırıtacaksınız