Olum şu çocuğa yardımcı olun. Bir anda halisünasyon görme evresine gelmiş Mihawkçılar partide sanıyor
Olum şu çocuğa yardımcı olun. Bir anda halisünasyon görme evresine gelmiş Mihawkçılar partide sanıyor
Buggy herkese büyük korsan nasıl olunur göstermiş.Oyaji Rogerın oğlunu, Buggy de Oyajinin oğlunu almış tayfaya. Büyük hareket
Mihawk'ın yakalandığını yada Buggy'nin emrine girdiğini gerçek sanan ben değilim lasjdlasjdlOlum şu çocuğa yardımcı olun. Bir anda halisünasyon görme evresine gelmiş Mihawkçılar partide sanıyor
Askeri bilge Sun Tzu; "en büyük ustalık, zayıf ve beceriksiz gözükmektir," demiş. Bu söz hem Mihawk'ı hem de bizi anlatıyor. Biz partideyiz zaten ama dışarıya belli etmiyoruz.Olum şu çocuğa yardımcı olun. Bir anda halisünasyon görme evresine gelmiş Mihawkçılar partide sanıyor
Beni hiç buna bulaştırma dünden beri Buggy'e yanlaması üzerine gömüyorum yakalanma falan ipleyen yokMihawk'ın yakalandığını yada Buggy'nin emrine girdiğini gerçek sanan ben değilim lasjdlasjdl
Şuan ne dediğinizi bilmiyorsunuz
E bu direkt Buggy olumAskeri bilge Sun Tzu; "en büyük ustalık, zayıf ve beceriksiz gözükmektir," demiş. Bu söz hem Mihawk'ı hem de bizi anlatıyor. Biz partideyiz zaten ama dışarıya belli etmiyoruz.
Diyaloga girmeyince bir de kızıyorlar nasıl Mihawk'ın bu durumunda sinirlenip bir şeyler yazmazsınız diye.Askeri bilge Sun Tzu; "en büyük ustalık, zayıf ve beceriksiz gözükmektir," demiş. Bu söz hem Mihawk'ı hem de bizi anlatıyor. Biz partideyiz zaten ama dışarıya belli etmiyoruz.
Yanlama yok zaten sen hangi spoilerde kalmışsın öyleBeni hiç buna bulaştırma dünden beri Buggy'e yanlaması üzerine gömüyorum yakalanma falan ipleyen yok
Demek ki Mihawk'a sökmemiş. Mihawk'a + yazar.E bu direkt Buggy olum
Diyaloga girmeyince bir de kızıyorlar nasıl Mihawk'ın bu durumunda sinirlenip bir şeyler yazmazsınız diye.
Beni karıştırmayın işinize ya benim için hava hoş
Yoldan geçerken mi denk geliyor diğer shiclerle Red? Paparaziler fotoşokla bunları aynı kareye mi sokmuş olum?Diyaloga girmeyince bir de kızıyorlar nasıl Mihawk'ın bu durumunda sinirlenip bir şeyler yazmazsınız diye.
Beni karıştırmayın işinize ya benim için hava hoş
Yanlama yok zaten sen hangi spoilerde kalmışsın öyle