saahadhsdfaaf ulanBenle dalga geçti bayağı geçen hafta bu hafta Allah hızlı kargoyla belasını gönderdi Red'e üzüldüm.
saahadhsdfaaf ulanBenle dalga geçti bayağı geçen hafta bu hafta Allah hızlı kargoyla belasını gönderdi Red'e üzüldüm.
Ya Loki ile tanışılsın, olay çözülsün, Dorry Brogy anlatılsın, Zou gibi mini arc olsun. Hikaye sağmaya gerek yok oradaDevler zaten abuk subuk tipler. Bir Hajrudin iyi.
Zunesha'nın kankası olan Joy Boy dev ise Elbaf'ta antik yüzyılı net işler. Detaylı girişeceğim diyordu ona. Bolca lore görebiliriz o adada. O Joy Boy'u fb şeklinde detaylı şekilde işler herhalde.
Yanlış anlaşılacak bir şey yok onu diyorum. Lider adam zaten.Bana sorduğun soruyu kendin cevaplamışsın zaten. Buggy hali hazırda yeraltı örgütünün patronu olduğu için hükümetin gözünde lider olarak algılanması normal değil mi ?
-O esnada üzüldüğün red: Patlaksınız olm hepiniz patlak zaaaa xDBenle dalga geçti bayağı geçen hafta bu hafta Allah hızlı kargoyla belasını gönderdi Red'e üzüldüm.
Elbaf dövüş odaklı hızlı bir arc olmalı. Girecekler direkt bam bam girişecekler sonra gidecekler.Ya Loki ile tanışılsın, olay çözülsün, Dorry Brogy anlatılsın, Zou gibi mini arc olsun. Hikaye sağmaya gerek yok orada
Bende yapacağını düşünmüyorum. Bir an önce bitirmek istiyor. Kısa tutar artık. Gizemleri açıklamaya başlar.Ya Loki ile tanışılsın, olay çözülsün, Dorry Brogy anlatılsın, Zou gibi mini arc olsun. Hikaye sağmaya gerek yok orada
Moria Kaido ile Big Mom'ın cesetlerini mi çaldı acaba. Baya güçlü zombi olur bunlardan.
Luffye biri vuracak, bayılacak tek falan yiyecek. Gereksiz polemik olacak burada. Hızlıca savaşsız muhabbetli 10 15 bölümlük arc olsun yeterli. Birkaç bilgi alınsın ponelerden, devlerdenElbaf dövüş odaklı hızlı bir arc olmalı. Girecekler direkt bam bam girişecekler sonra gidecekler.
Çıkarları doğrultusunda başkalarıyla işbirliği yapması Mihawk'a eksi yazmaz ben de onu diyorum. Hükümet öyle görüyor diye , Mihawk'ın Buggy'e büyüksün abi ver elini öpeyim falan diyeceğini düşünmüyorsunuzdur umarım.Yanlış anlaşılacak bir şey yok onu diyorum. Lider adam zaten.