King Kuzan'a kaybetmez dedin be kral. O mesajını net hatırlıyorum mesela.Kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz. :S King amiral demedim Luffy amiraldi zaten.Fuji konusu onlarca fuji vs varken worstgende yapılmış geyikti burada fuji bahsi yapmadım. @Sir Crocodile Doffy seninkine kürkünü ütületir ne adamı olması.
Irk gücünü aktif kullanırsa kaybetmez Aramaki olayı gibi kullanamazsa o zaman kaybeder.King de Momo’nun yaptığını yaparmış Aramaki’ye ama zorlayıp kaybedermiş.Buz olayı öyle de değil yanan bir ırkı donduramazsın en kötü sırtındaki alev tekrar parlarsa kırar buzları.King Kuzan'a kaybetmez dedin be kral. O mesajını net hatırlıyorum mesela.
@RedTeroR senden hizmet satın alacağım parası ne kadarsa veririm bir yav he he çek şu arkadaşa. Sen 10 numara çekiyorsun o lafı.10 yıllık savaşı @Millennium Wizard ve Dof lobisi kaybetmiştir şimdi olaysız dağılalım
La ipuçlarında dof ve king vs yok mw ye niye yükleniyoruz. Kaçırdığımız bir mesajı varsa söyleyinde el birliğiyle biraz daha eğlenelim.10 yıllık savaşı @Millennium Wizard ve Dof lobisi kaybetmiştir şimdi olaysız dağılalım
Croco vs Mihawk atmışlar ipucuLa ipuçlarında dof ve king vs yok mw ye niye yükleniyoruz. Kaçırdığımız bir mesajı varsa söyleyinde el birliğiyle biraz daha eğlenelim.
King hapishanede büyük ihtimalle zincirli şekilde yenildiler orayi saçma sapan geçmesi hoş değildi.Irk gücünü aktif kullanırsa kaybetmez Aramaki olayı gibi kullanamazsa o zaman kaybeder.King de Momo’nun yaptığını yaparmış Aramaki’ye ama zorlayıp kaybedermiş.Buz olayı öyle de değil yanan bir ırkı donduramazsın en kötü sırtındaki alev tekrar parlarsa kırar buzları.