Açar bir konu, "Mihawk is YC5 confirmed" diye.Erkan21 Worstgene nasıl giriş yapar acaba
Açar bir konu, "Mihawk is YC5 confirmed" diye.Erkan21 Worstgene nasıl giriş yapar acaba
Eğlen eğlen. Spo gelince ben de eğlenmeyi umuyorum.KK seviyesi olmuş ne istiyorsun daha?
En guclu shichi Wevilmış,al sana daha güzel bir haber.Im'in kardeşi diyorduk, Buggy'nin iç güveyisi oldun be zalım.
Gelsin de bakarız, spoiler gelince yine ben eğlenirsem ne olacak?Eğlen eğlen. Spo gelince ben de eğlenmeyi umuyorum.
O zaman ben hiç eğlenemem. İçine siniyorsa, diyeceğim bir şey yok.Gelsin de bakarız, spoiler gelince yine ben eğlenirsem ne olacak?
Kanka yanlış anlamada son rakip shiryu olsa birşekilde mihavkı kalleşçe öldürse, mihavkın buggy emrine girmesinden daha iyi sanki. Şu durum dogruysa mihavkın serideki rakibi mohji yada cabaji oluyor ki onlarıda zoro yeneli çok olduDemek ki, Luffy'nin KK'lik yolundaki son rakibi BB değil, Buggy olacak. Zoro da, Mihawk'ın yenecek ve en güçlü olacak. Muhteşem senaryo. Shiryu, Mihawk'ın yenecek diyenler patladı. Zaaaa.