Senin şu nice knife gifine hala gülüyorumBuggy
Mihawk
Senin şu nice knife gifine hala gülüyorumBuggy
Mihawk
Kidi birkaç kez adalarda görmüştük, o da çok işlenmedi, Law ve Urouge harici hepsi tayfalara dağıldı zaten. Law - Kid'i yonko beklememe sebebim bu mekandı zaten, Lawun shichiyken bile mekanı yoktu. Şu an Kaido ve BMnin düşüşü ile yeni korsanlar türese mekanlara çökmeye çalışan seri daha gerçekçi olacak da işte.Çaylakların da bu adalara gittiğini Hawkins'ten biliyoruz. Sonrasında Karasakal buraları toplamış olabilir. Gördüğümüz kadarıyla hiçbir çaylağın kalıcı bir üssü yok.
Şu gözlükleri çıkar artık gerçekleri gör. Fakat siz gözlüğü çıkarsanız da göremezsiniz Dof fanı farkı devreye giriyor...Croc bir işe yaradı işte xd
Hangisi oSenin şu nice knife gifine hala gülüyorum
İşte adamın yeteneğide bu. Helal olsun buggy samama.Buggy’nin yonkoluğu toplama kampı olmasından kaynaklanıyormuş
Kendisi bir cacık değil ama elemanlar kallavi
Mal mı la bu adamlarda kalkıpta kendi çaplarının milyonda biri bile etmeyecek palyaçoya biat etmişler
Oradan başka şeylerde yapacam.Senin şu nice knife gifine hala gülüyorum
Croco en iyi ihtimal ortak iş yapar lakin mihawk emrine girmiş ise çok kan dökülür çok...Buggy’nin yonkoluğu toplama kampı olmasından kaynaklanıyormuş
Kendisi bir cacık değil ama elemanlar kallavi
Mal mı la bu adamlarda kalkıpta kendi çaplarının milyonda biri bile etmeyecek palyaçoya biat etmişler
Aslanım benim durmak yok böyle devamOradan başka şeylerde yapacam.