Retcon yedi diye neden eleştirmeyelim karakteriRetcon sahnelerini koyarlarsa tamam fakat önceden söylenmiş şeyleri retcon diye kim savunacak? Yani seri NW'ye taşındı diye Oda kafasinca antik silahı da taşıdı işte...
Sende ne diyorsun. Oda bunu açıklayana kadar bir kişi de "Alabasta da ki Plüton aslında şu ülkede" dedi mi acaba? Dümdüz orada gibi hareket ediyordu karakterler. Chaka'nin bile haberi var "Kraliyet ailesinde nesilden nesile geçen bir durum" denildi. Orada olmayan bir silah için anlamsız sözler ve hareketler seyredildi. Bu retcon değilse yoktur seride retcon.
Daha iyi bir benzetme olamazdıasdjlkfhasdLuffy Alabastaya gelmese Croconun olacağı kişilik
Tüm enerjimi burada tüketeceğimUmarım bölüm çıkınca da bu kadar ağzın laf yapar Keko
Ekrana bakıp gülüyorum durmadan, evdekiler "Ne oluyor?" falan diyor. Nasıl anlatayım ben bu olayı şimdi?
Ekrana bakıp gülüyorum durmadan, evdekiler "Ne oluyor?" falan diyor. Nasıl anlatayım ben bu olayı şimdi?
Şunu gösterEkrana bakıp gülüyorum durmadan, evdekiler "Ne oluyor?" falan diyor. Nasıl anlatayım ben bu olayı şimdi?
Eleştir de bunları görerek eleştir.Retcon yedi diye neden eleştirmeyelim karakteri
Daha iyi bir benzetme olamazdıasdjlkfhasd
Tüm enerjimi burada tüketeceğim
Kazanılan ne?@Sir Crocodile adam kazandı @Millennium Wizard