Bu bölüm Mihawk'a yazar mı diyorsun yaniMihawk ile vs attı diye önce Shanks yonkou oldu.
Mihawk ile görüldü diye şimdi Buggy yonkou oldu.
Mihawk
Bu bölüm Mihawk'a yazar mı diyorsun yaniMihawk ile vs attı diye önce Shanks yonkou oldu.
Mihawk ile görüldü diye şimdi Buggy yonkou oldu.
Mihawk
Croco emre girmez de Mihawk girmiş olabilir. Ayrıca Mihawk vs Croco var bölümde üstünlük kuramıyorlar birbirlerine sanırımNolmuş ben anlamadım fake spoiler olduğu bariz değil mi ? Croco Wb emrine girmemiş Buggy ne.Mihawk yakalanmış falan inanmadım çok komik.Gerçekse daha komik.
Limejuice diyorlar kolu alanBi de Rockstar vs Kid çizse tadından yenmez bu bölüm
Roger'ın tanıdığı, WB'nin oğlu teorilerini biliyorum ben başka yok bende... :SCroco Rogerın oğlu/kızı teorin devam ediyor mu hala Buggye hürmeti olabilir
Korsanfan temsili bu.
Ağlamaktan güleceğiniz kısımlara geliyoruz.Nolmuş ben anlamadım fake spoiler olduğu bariz değil mi ? Croco Wb emrine girmemiş Buggy ne.Mihawk yakalanmış falan inanmadım çok komik.Gerçekse daha komik.
Zaten çok delikanlı bir abiye benziyordu.Limejuice diyorlar kolu alan
Buggy bu senaryoda İbrahim Tatlıses mi oluyor ?Beni dövdüler demiş, Buggy de gidip onu Denizciler'in elinden almış. Olayın özeti bu.
Gerçek spoilerde daha çok eğleneceğiz gibi.Bakalım...Çok eğlendik de gerçek spoiler ne zaman geliyor haber verin cidden.