buggye de işler. olumsuz değil ki, korsan kralı olacam diyor adam. hani haki bastım bana vurmaz yoksa sabaha kadar loopa sokar crocosunu da mihawkını da .dBuggy hariç diğerlerine işler yeteneği.
buggye de işler. olumsuz değil ki, korsan kralı olacam diyor adam. hani haki bastım bana vurmaz yoksa sabaha kadar loopa sokar crocosunu da mihawkını da .dBuggy hariç diğerlerine işler yeteneği.
Buggy yede işler, buggynin pek iradeli biri olduğu söylenemez.Buggy hariç diğerlerine işler yeteneği.
Biz sevdamızdan vazgeçmeyiz..Bir de orada patlayın heh paratoner olmayın yıldırım olun abi ne Mihawk'ı.
Eğer gittiyse, Mihawk'ın aynı ortamda bulunması bile saçma geliyor bana. Ne ara haberleştiniz, nasıl haberleştiniz, niye Buggy'nin ayağına gidiyorsunuz? Spoiler tam olarak çıksa da anlasak muhabbetin aslını.Mihawk çok büyük adam kim onla beraber gösterilse yonkou olur
Olay belli hıyarlar yanlış anlamışlar eski Shicbukailer bu adama katıldı diye düşünmüşler yonkou yapmışlar adamı kimsenin bu tipe katılacağı falan yoktur Özellikle Mihawk'ın.
Ha komikliğini şakasını yapın tabi.
Mihawk çok büyük adam kim onla beraber gösterilse yonkou olur
Olay belli hıyarlar yanlış anlamışlar eski Shicbukailer bu adama katıldı diye düşünmüşler yonkou yapmışlar adamı kimsenin bu tipe katılacağı falan yoktur Özellikle Mihawk'ın.
Ha komikliğini şakasını yapın tabi.
Trollüğünden dolayı işlemeyebilir diye düşünmüştüm:dbuggye de işler. olumsuz değil ki, korsan kralı olacam diyor adam. hani haki bastım bana vurmaz yoksa sabaha kadar loopa sokar crocosunu da mihawkını da .d
Farklı bir kullanımı vardı sankiBuggy yede işler, buggynin pek iradeli biri olduğu söylenemez.
Oda'nın espirileri şakaları işte niye bir mantık arıyorsun kiEğer gittiyse, Mihawk'ın aynı ortamda bulunması bile saçma geliyor bana. Ne ara haberleştiniz, nasıl haberleştiniz, niye Buggy'nin ayağına gidiyorsunuz? Spoiler tam olarak çıksa da anlasak muhabbetin aslını.