O gün kaybettik.
Anlayana çok şey anlatıyor bu resim.
O gün kaybettik.
Luffy ve Buggy aynı konumda. Luffy tekler.Croc ile Mihawk aynı konumda "Mihawk tekler" hikayelerini bol bol dinledik forumda. Mangaka tek hareketiyle ağlattı sen hala ne diyorsun?
Farklı hikâyelere başlamışsınız şimdi bakıyorum da. Oda'dan fazla hikaye yazdınız...
Anlamadım bunu, bu teach mi demek istiyorsun.Takas yapalım mı?
Sakin ol kum-kun, dünden beri Mihawk üzerinden dalga geçiyoruz, eğleniyoruz; ne bu şiddet, bu celal? Mihawk benim fanı olduğum karakter değil en azından. Buggy'nin astının fanı olmak istemezdim.Croc ile Mihawk aynı konumda "Mihawk tekler" hikayelerini bol bol dinledik forumda. Mangaka tek hareketiyle ağlattı sen hala ne diyorsun?
Farklı hikâyelere başlamışsınız şimdi bakıyorum da. Oda'dan fazla hikaye yazdınız...
Buggy'nin olayı trollük hala ondan örnek veriyorsun şaka gibi.Luffy ve Buggy aynı konumda. Luffy tekler.
Law ve Kid'le ödülü aynı. İkisini aynı anda alır.
Konumla güç olmuyor yani.
Yok bunu Buggy yapalım Sezai Teach olsun yani. Tipleri kime yamasan oluyor.Anlamadım bunu, bu teach mi demek istiyorsun.
Trollük seriyi etkiliyor yalnız farkındaysan? Düz komedi için değil. Ayrıca Law ve Kid'i de dedim.Buggy'nin olayı trollük hala ondan örnek veriyorsun şaka gibi.
Ben o gün seriden vazgeçtiğimde herkes abarttığımı söylüyordu, geldiğimiz noktaya bak. En kafadan kontak teorisyen bile Mihawk ve Crocodile'ın, Buggy'nin adamı olacağını hayal edemezdi. Yazarken bile saçma geliyor.O gün kaybettik.