Buggy'deki paraya bağlı rezil de eder vezirde çok parası varsa 4 milyar beri barajını da geçer o kadar dağıtacak parası yoksa 300 milyon verip rezil de eder.Akainunun kelle ne kadardır sence?
Buggy'deki paraya bağlı rezil de eder vezirde çok parası varsa 4 milyar beri barajını da geçer o kadar dağıtacak parası yoksa 300 milyon verip rezil de eder.Akainunun kelle ne kadardır sence?
Trolüne filan da yapsa adama saygı duyuyorlar korkuyorlar baya. Denizcilerin peşlerine düşebileceği zamanda normal.Ben Mihawk olsam ben de bu adamın tayfasına katılırdım. Shanks şov yapar Buggy icraat
Ben Mihawk olsam ben de bu adamın tayfasına katılırdım. Shanks şov yapar Buggy icraat
Yeni Dünyada kartlar yeniden dağıtılıyor. Rüzgar tersine esmeye başladı artık avlar avcı avcılar av.Adam denizcilerin kafaya ödül koymuş troll mroll serideki en taştaşlı hareket.
Shanks tayfasıyla gelmiş bi de Aramaki'nim başınq konan ödülü almaya maça yememiş. Buggy reis mayışları arttirmalıShanks bitmiş savaşlara gelir, Amirallerin karşısına çıkmadan ''bak kötü olur'' der. Buggy ise onların başına ödül koyar.
Shanks tayfasıyla gelmiş bi de Aramaki'nim başınq konan ödülü almaya maça yememiş. Buggy reis mayışları arttirmalı
Buggy reis gelmeden önce halk:Shanks tayfasıyla gelmiş bi de Aramaki'nim başınq konan ödülü almaya maça yememiş. Buggy reis mayışları arttirmalı