3 senede seriyi bitireceğim diyen yazardan, içi dolu bölümler bekliyor insan haliyle ama işte böyle şeyler çiziyor Oda. Allah bilir son savaşa da sokar Buggy'yi ve Buggy şansının da yardımıyla yine odak noktalarından birisi olur savaşın.Adamı yonko bile yaptı. Amaç komik olsun gülek. Gül Gül öldük. Neyse gidiyom Opm King editlerini izliyim.
3 sene nerde dendi? Hayatta biteremez bu arada.3 senede seriyi bitireceğim diyen yazardan, içi dolu bölümler bekliyor insan haliyle ama işte böyle şeyler çiziyor Oda. Allah bilir son savaşa da sokar Buggy'yi ve Buggy şansının da yardımıyla yine odak noktalarından birisi olur savaşın.
One Piece'i zihnen salalı çok oldu aslında ama 1000 bölümdür işlenmesini beklediğin karakteri Buggy ile ittifak halinde görmek bir tık üzüyor. Allah bilir Vegapunk, Dragon gibi görmediğimiz karakterler için nasıl planları var Oda'nın.
Mihawk 5 milyar çıksa en ciddiye alınacak seri olurdu şimdi doğru konuşalımBunu taşlamak için söylemiyorum; madem Oda seriyi ciddiye almıyor ve bizim de almamızı istemiyor, biz de ciddiye almayalım. Ciddi bir seri değil OP, komedi serisi. Baş karakterlerinden birisi de, Palyaço Buggy. Yapacak bir şey yok.
Geçenlerde, Youtube tayfadan birinden duydum. Capori ya da Grand Line Yolculuğu olsa gerek. Gidip de Oda ne demiş diye araştıracak kadar merak etmiyorum açıkçası.3 sene nerde dendi? Hayatta biteremez bu arada.
Buggy reis Denizcilere ödül koymuş. Tahminleri alalım.
Garp 5 milyar
Sengoku 4.7 milyar
Sakazuki 4.5 milyar
Kizaru 4.3 milyar
Kuzan 4.1 milyar
Fujitora 3.7 milyar
Aramaki 3.3 milyar
Bunu taşlamak için söylemiyorum; madem Oda seriyi ciddiye almıyor ve bizim de almamızı istemiyor, biz de ciddiye almayalım. Ciddi bir seri değil OP, komedi serisi. Baş karakterlerinden birisi de, Palyaço Buggy. Yapacak bir şey yok.