Yonko olmamasına rağmen onlardan daha çok karizmaya sahip olduğu için böyle bir şeyin olma ihtimali yüksek.Kid-Shanks sahnesi gerçekse Kid için tüm Wano’da çizilen sahnelerine bedel bir prestij artışı sağlar.
Yonko olmamasına rağmen onlardan daha çok karizmaya sahip olduğu için böyle bir şeyin olma ihtimali yüksek.Kid-Shanks sahnesi gerçekse Kid için tüm Wano’da çizilen sahnelerine bedel bir prestij artışı sağlar.
Boşa harcasın şu ameliyatı da bir rahatlayalım.Ölümsüzlük ameliyatını Robin’e kullansın bari. Luffy zaten ölümsüz oldu.
Kid'in uçuşu, Beck tek atar şeklinde yorumladım.Kid tosunum yanında partnerin yok ona göre saldır Shanks'a.Cesaretliler erken gider.Luffy'e sor anlatır sana Ace'i.
Law Robin'in peşinde koşarken,Kid de diğer kolunu verme peşinde.
Karasakal'ın Tüm Kek Adası'na saldıracağıyla ilgili teori tutmuş olmasın sakın?
Momo büyük haliyle herhalde. Büyüktür. Dimi?Robin, Nami ve Momo'lu bir doujinnshi önermişti biri... Aklım oraya gitti benim de
maalesef shotaconduMomo büyük haliyle herhalde. Büyüktür. Dimi?
Linlin'in gemisi gözükünce cp0 bağlantıyı kaybediyor ya ayna dünyasından çıkıp Kata bunlara dalmış olmasın ?Sanji'nin gardaşlarını elden geçiriyormuş.
Robin, Nami ve Momo'lu bir doujinnshi önermişti biri... Aklım oraya gitti benim de