Başta pert olacak Kid'i taşıması için lazım sandım sonrasını okuyunca patladımKiller'ın en kısa sürede bi el arabası alması lazım. Reisinkiler başka türlü taşınmaz çünkü.
Başta pert olacak Kid'i taşıması için lazım sandım sonrasını okuyunca patladımKiller'ın en kısa sürede bi el arabası alması lazım. Reisinkiler başka türlü taşınmaz çünkü.
3 senede bitireceğim dedi ya basıyor gaza. Abuk subuk çok şey yaşanacak gibi...Spoilercilerin söylediğine göre Oda seriyi baya salmış. O yüzden baya saçma sapan bölüm bekliyor bizi.
Kid Buggy'e saldiramaz demedim. Eğer Mihawk Buggy'nin yanındaysa Kid saldırsa bile dayağını yer oturur dedim öncelikle.Dostum senle konuyu tartışmak biraz zır sanırım. Ama sonkez söyle özetleyeyim popüler olduğu halk taragından gücü abartıldı diye schi yapıldı buggy. Bu net zaten. Buggye onu diyen amiral yada rütbeli ve hakili denizci değilki gücünü anlasın. Sonrasında buggy için güçlü bir ekip diyip schi lik teklif ettiler.kid saldırsa çöp dediğin adamn adam 2 yonkoya posta koyup birini indirmiş sonuçta ve 3m ödül konmuş. Ki gücüde yonko dışında her karaktere karşı ezici üstünlük saglayacak bir güç adam uyanış bile açmış ve sap kolu supernova olan bir karkter. Bunlara rağmen hala kid bugyy e saldıramaz demen garip ortak
Dur onu karıştırma dahaSen ne diyon la Mihawk gömmedim bile doğru durust. Dalga geçenlere kes raconu yürek varsa
Bu kadar da salmasın az kendisine saygısı olsunSpoilercilerin söylediğine göre Oda seriyi baya salmış. O yüzden baya saçma sapan bölüm bekliyor bizi.
Ben bu mesajı geçen hafta başka birinde görmüştümGerçek spoiler gelsin de...
Bendim yine amiral için atmıştımBen bu mesajı geçen hafta başka birinde görmüştüm
Dünyanın en güçlü kılıç ustası ünvanı alan adamın ödülü güncellenince 1.4 olmaması lazım :dMihawk'ın ödülü oldukça iyi,tek gezen adam için,daha ne olacaktı xd.
Yav dur yavaş yaz kalbime inecek.Chapter 1,056: Cross guild
- Sanji got a bounty higher than Zoro's
- Former Schichibukai and Crocodile appear in the chapter
- Mihawk's bounty is 1.477b, joined Buggy’s crew (but it isn't that bad)
- Buggy, Boa and Crocodile got a bounty, 2 of them higher than 1b
- Kid reacts to Shanks' haki and it hypes Shanks a lot
Kesin doğru bu spoiler.- Sanji got a bounty higher than Zoro's