Kaidodan korktuğu için değilmişmiş öyle demek istememiş kader olarakmış amiral lobisi aynı yandaş medya gibi en güçlü değilmiş animeyi yazardan bağımsız ve senaryodan alakasız bi şekilde yorumlama kabiliyetimizi seviyorum.
Sanki o suya düştü Kaido ve Big Mom. Demek ki Oda bir ihtimal tekrar karşımıza çıkarabilir bu ikisini. Kaido'yu bilmem ama Big Mom görmek isterim
Elbafa gelin verememiş ama bir hukuku var oralarla çocukluktan beri gelen. Gelirse şaşırma.Kaido hikaye için görevini tamamladı BM. genel olarak iki arctır var... üçüncü de olmasın isterim
Yorozuya olarak seni tuttum. B.M. Elbaf'a gelemesin, görevin bu.Elbafa gelin verememiş ama bir hukuku var oralarla çocukluktan beri gelen. Gelirse şaşırma.
Tamam ya!Yorozuya olarak seni tuttum. B.M. Elbaf'a gelemesin, görevin bu.
Tamam ya!
-Alo Mont-d'Or sen misin? He şimdi iyi dinle! Linline çıtlat marinefordun mahzenlerinde krokambuş depolamışlar. Sengoku çok seviyormuş. Haberi olsun.
Kaidodan korktuğu için değilmişmiş öyle demek istememiş kader olarakmış amiral lobisi aynı yandaş medya gibi en güçlü değilmiş animeyi yazardan bağımsız ve senaryodan alakasız bi şekilde yorumlama kabiliyetimizi seviyorum.