Orada bırakılsaydı bir şey denmezdi. Son dönem biraz ipin ucunu kaçırdı Amiralciler.
Aramaki'yi diyorsan eğer, Shanks'ı en fazla zorlar. Ama bir Yonko'nun da düşüncesizce savaşa gireceği bir karakter değildir.
Orada bırakılsaydı bir şey denmezdi. Son dönem biraz ipin ucunu kaçırdı Amiralciler.
Düşüncesizce değil, düşünmesine de gerek yok, yanlışlıkla haki salması yetiyor.Aramaki'yi diyorsan eğer, Shanks'ı en fazla zorlar. Ama bir Yonko'nun da düşüncesizce savaşa gireceği bir karakter değildir.
Düşüncesizce değil, düşünmesine de gerek yok, yanlışlıkla haki salması yetiyor.
Luffy vs Shiki'den sonra filmleri ciddiye almamayı öğrenemediniz mi hala
Shiki orda Kairoseki kelepçeli, yaşlı, yaralı, hasta olmasa alırdı, amiraller tırt yoksa canım.Xebec tayfasındansın, Garp ve Sengoku ya karşı 2v1 atıp MF'nin yarısını yıkıyorsun, Roger ile pek çok kez mücadele etmişsin, ID'dan kaçabilmişsin. Ama G3 Luffy seni yeniyor.
Film için ya da başka bir şey için Aramaki'nin vasat tasarlandığı açık. Şöyle, bir karakter vasat tasarlanıp tanıtılıyorsa o karakter öyle gidiyor, bu yüzden Aramaki'den de çok bir şey beklemiyorum. Mesela aynı şeyi Mama'da yaşadı, hatta Mama Aramaki'ye göre çok daha iyi tasarlanıp tanıtılmış bir karkater olmasına rağmen kek arctaki kötü işleniş asla düzeltilmedi ve kadını en nihayetinde iki çaylak yok etti, bildiğin kadını rezil ett.Film için abartıldığı bir gerçek. Bunu yapacak güçteki adam MF'ye gelmeden niye yapmadı bunu, biz geliyoruz durun diye?
Film için ya da başka bir şey için Aramaki'nin vasat tasarlandığı açık. Şöyle, bir karakter vasat tasarlanıp tanıtılıyorsa o karakter öyle gidiyor, bu yüzden Aramaki'den de çok bir şey beklemiyorum. Mesela aynı şeyi Mama'da yaşadı, hatta Mama Aramaki'ye göre çok daha iyi tasarlanıp tanıtılmış bir karkater olmasına rağmen kek arctaki kötü işleniş asla düzeltilmedi ve kadını en nihayetinde iki çaylak yok etti, bildiğin kadını rezil ett.
Mama'ya bunu yaptıysa Oda, Aramaki'nin hiç şansı yok.
Aynı şey, Aramaki'nin de toparlayabileceğini sanmıyorum. Mama gibi rezil kepaze ölür giderAynı şeyleri BM için de dedim zaten. Kadın ilk tanıtıldığı zaman vahşi, önüne geleni yiyecek potansiyel gösteren birisiydi. En son Chopper ile takılıyordu, onun olduğu yerleri geçtim sonradan.