Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada inanışa göre tuz şeytan benzeri kötücül varlıkları uzak tutar. Bunun en net kullanımı Supernaturel dizisinde görülür.

One Piece'te meyvelere Şeytan Meyvesi diyoruz.

Denize girdiklerinde yaşananlar malum.

İki tepe arasında birikip eski Wano'yu etkisi altına alan su birikintisi yağmur ve dere suyu. Bu iki su kaynağı temiz sudur yani tuz olamaz.

Haliyle orada kuvvetli ihtimal şeytan meyvesi özelliklerinin kullanımı mümkün.
Bence de öyle yoksa Şeytan meyvesi kullanıcıları yağmurda güçleri zayıflardı ve kötü hissederlerdi. Yağmur da savaş imkansız olur ve Jinbe hepsinin meyvesini iptal ederdi (malum havada ki nemi çekip su saldırısı yapıyor)

Adam dedi ya çağırın öyle salarım sizi diye ondan rehin alındıklarını sezdi malum geleceği göreibliyor :D
Eee tamam. Luffy beni mi istedin canım diye girişiyle geçirip denize doğru uğurlasaydı. Orada da Shanks geçirip karargaha yollardı. Amirale eforsuz evine gitme hizmeti. :bilmem:

9 kınlar kendileri kadar güçlü olsalar anlarım ama değiller. Luffy ya da diğerleri kendilerine denk görmüyorlardır herhalde. Dolayısıyla Raizo'nun o vaziyeti görünce ayakta beklemeye geçerdim.

Wano'nu geçmişi ve bizim oğlan Momo'nun delikanlılığı dışında gerçekten kötü bir bölüm olduğunu düşünüyorum. Tamamen yeni filmin hype'ı için 1 amiral ve 1 yonko hiç bir amaç olmadan 2 bölümlük Wano'ya gelip döndüler (hadi Aramaki etrafı yeşillendirdi falan). Shanks'in Wano yakınlarında olup iki karizma hareket yapıp dönmesinde herhangi bi amaç olduğunu sanmıyorum.

Diğer yandan ilginç olabilecek diğer bir detay Shanks'in hakisi ile beraber sanki Aramaki ile iletişim kurması. Çok muhtemelen Luffy'nin denizin dibindeyken etrafa sesini duyurması mevzusu da CoC ile bağlantılı bir güç olacak.

Umarım bir sonra ki bölümlerde Sukiyaki'den Wano ile ilgili biraz daha detay duyabiliriz. Daha öncesinde Wano'ya altın şehri deniyormuş. Bu mevzu muhtemelen yerin dibinde kalan eski Wano için denilmiş. Wano'dan ayrılana kadar Pluton'un ne olduğu ile ilgili bir şeyler öğreniriz diyordum ancak Sukiyaki'nin bu konu hakkında pek bi fikri yok gibi. Belki Oden'in günlüğünde yazanlardan Momo bize bir şeyler aktarır umarım. Genel hatları ile hype bir bölüm olsa da hikaye açısından "ee abi?" dediğim bir bölüm oldu.
Normalde bu tarz amaçsız güç gösterileri hep fanların beklentilerinde olurdu. Hani Oda'nın tarzının bu olmadığını bilse bile böyle uç tahminlerde bulunanlar çıkardı. Özellikle Dragon'dan hep bu tarz hareketler beklenirdi. Bunu haki anlamında demiyorum, hani hiç olmadık yerde bir anda bitmesini ve çok şekil hareketler yapmasını kastediyorum.
Demem o ki, tam da fan fiction duruyor bu bölüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık