Mom, Zeus'u yok etmek isterken Nami Zeus'u yeniden hayata döndürdü gibi bir şey oldu. Önceden beslendiği için Zeus paçayı yırtabilir. Fakat Hera ve Pro şüpheli.Nami için hala ekstra PowerUp gelebilir, Tayfada zayıf karakter kalmasın derdim.
Mom, Zeus'u yok etmek isterken Nami Zeus'u yeniden hayata döndürdü gibi bir şey oldu. Önceden beslendiği için Zeus paçayı yırtabilir. Fakat Hera ve Pro şüpheli.Nami için hala ekstra PowerUp gelebilir, Tayfada zayıf karakter kalmasın derdim.
1) ‘Nick name’, kıstas değildir. Amiralleri sevmem, Akainu karakterini severim.1)Nicki Sakazuki olan ister kabul etsin ister etmesin amiralcidir.
2)Olay yonkou tayfasına dalıp dalmaması mı sence? Mesele geri adım atmak mı? Hayır. Mesele nasıl geri adım attığın. Neymiş mesele? Nasıl geri adım attığın. Doflamingo ile Aokiji'nin hikayesini bilir misin?
3)Şimdi tüm anlattıklarımızı toparladığımızda üzerine Şogundan yediği dayağa ve dahi hal hareketlerine bakınca yerecek bir değil birden çok pozisyon olduğu açıkken zaten bu yorumları yapman tabi ki de hatalı. Hatanın farkına varmak erdemdir. Teşekkürler...
Yonkou ruhundan kendi yeteneği ile benzer güçte ''p-up'' aldı. Seri soruna kadar götürür onu bu güç...Nami için hala ekstra PowerUp gelebilir, Tayfada zayıf karakter kalmasın derdim.
Kizaru niye slip mayo ile?
Çünkü kendisi erkeğin hası.Kizaru niye slip mayo ile?