Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1)Nicki Sakazuki olan ister kabul etsin ister etmesin amiralcidir.
2)Olay yonkou tayfasına dalıp dalmaması mı sence? Mesele geri adım atmak mı? Hayır. Mesele nasıl geri adım attığın. Neymiş mesele? Nasıl geri adım attığın. Doflamingo ile Aokiji'nin hikayesini bilir misin?
3)Şimdi tüm anlattıklarımızı toparladığımızda üzerine Şogundan yediği dayağa ve dahi hal hareketlerine bakınca yerecek bir değil birden çok pozisyon olduğu açıkken zaten bu yorumları yapman tabi ki de hatalı. Hatanın farkına varmak erdemdir. Teşekkürler...
1) ‘Nick name’, kıstas değildir. Amiralleri sevmem, Akainu karakterini severim.
2) Verdiğin cevaplar ile ‘hadi bu konuyu tartışalım’dan ziyade Ramiz Karaeski modunda takılıyorsun.
3) Haklısın, cevap yazarak hata yaptım.

"Burayı hâlâ Kaido yönetiyor olsa gelmezdim."

"Sizinle karşılaşmak gibi bir niyetim yok.
"En azından bugünlük."

Bu gibi tıraş laflarla bahane yaratmaya çalışacağına ve rezilliğe zemin hazırlayacağına, Aramaki'yi adaya hiç getirtmeyecektin Oda.

Anlamsız yani Aramaki'nin gelmesi. Momo, aynı teknikler ile yaralı King ve Jack'i halletseydi ve Shanks'ın hakisini hissedip gitselerdi de aynı şeydi yani.

Son ana kadar Linlin'in kafasında ve elindeler aslında patlama ve magma ateşten olduğu düşünülürse Napoleon için veda ama Hera ve Prometheus için umutluyum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık