Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşım az önce attığın resim de ki BB değil mi bir suratına bak istersen. Garp daha öncesinde Luffyden yumruk yiyor bilerek onun üstüne sengoku tarafından dururulurken hırpalanıyor ki asıl hasarı torunundan alıyor sıfır savunma ile...

WB öldü zaten BB gelmese de kendi kendine ölecekti... Akainu kalkmış WB nin tayfayı kovalıyordu... Diyosun ki adamın yüzünün yarısı yok :D İlahi br güçle oldu bu zaten...
Hatta vücüdunda ki koca delik de aslında bir obruk.

Sen neyi nasıl kabullenmek istiyorsan öyle kabulleniyorsun bence... Dümdüz bakıyorsun
Garp'ın kafasını Sengoku betona gömdü, sonrada BB ile dövüştü, sen Luffy'den hasar aldı diyorsun. Aynı Luffy, BB'ye daha öfkeli bir şekilde (muhtemelen Haki ile BB'nin lafına göre) vurdu, BB'de sen bandaj gördün mü? Garp'ta niye bandaj olsun Luffy'nin vuruşu ile? Garp'ın bandajları (aynı Sengoku bandajları gibi) BB ile dövüş sonrası olduğu daha yüksek ihtimal.

WB öldü zaten olayına gireceksen Akainu'dan önce zaten WB bunu söylüyor, 2 bölüm öncesinden siz gidin ben burada öleceğim dedi, sonra Akainu'ya 2 attı, yani bu söylediğinin de bir temeli yok. Kendi bakış tarzından bahsediyor olmalısın, ben sana kanıt sunuyorum, sen ise kanıtsız bir şekilde kendi hayal ettiğin mangadan bahsediyorsun, dümdüz bakan sen oluyorsun.

Rayleigh, 3 kaptan ve tayfa üyelerinin, Kral Hakisine dayandıkları için sıradan çaylaklar olmadığını belirterek onları övmüşken "dost düşman karışık haldeyken sadece düşmanları hedef alıp onları bayılttı" demek pek uygun değil gibi... "Rayleigh, saldırısının gücünü, en güçsüz dost üyeye kadar indirmiş" denilebilir belki ama bu durum üzerinden Shanks'i yermek de mantıklı değil çünkü karşısındaki kişi Denizci Amiral'i...
Ben Shanks'ı yermiyorum, hakisi Rayleigh'ten çok daha güçlüdür muhtemelen. Sadece kontrol bakımından ondan iyi olabileceğini söylüyorum.

King ve Queen %17lerindeydi brom.
Ellerinde kelepçe vardı brom.
Momo ağır yaraladı brom.
Yamato bilerek yakalandı brom.
Asıl ahaber lobisi kim belli :hhh:
Sabo 2 Amiral aldı,
Dragon Amiral aldı,
Sanji vs Aramaki oldu,
Aramaki Kaido'dan korkuyorum dedi...

Adamlar bölüm çıkmadan spoilerda çalışmalara başlıyor. :oops:

King ve Queen %17lerindeydi brom.
Ellerinde kelepçe vardı brom.
Momo ağır yaraladı brom.
Yamato bilerek yakalandı brom.
Asıl ahaber lobisi kim belli :hhh:
Sabo 2 Amiral aldı,
Dragon Amiral aldı,
Sanji vs Aramaki oldu,
Aramaki Kaido'dan korkuyorum dedi...

Adamlar bölüm çıkmadan spoilerda çalışmalara başlıyor. :oops:
Beyler şu muhabirden farkınız kalmadı yemin ediyorum artık üzülmeye başladım lan

Garp'ın kafasını Sengoku betona gömdü, sonrada BB ile dövüştü, sen Luffy'den hasar aldı diyorsun. Aynı Luffy, BB'ye daha öfkeli bir şekilde (muhtemelen Haki ile BB'nin lafına göre) vurdu, BB'de sen bandaj gördün mü? Garp'ta niye bandaj olsun Luffy'nin vuruşu ile? Garp'ın bandajları (aynı Sengoku bandajları gibi) BB ile dövüş sonrası olduğu daha yüksek ihtimal.

WB öldü zaten olayına gireceksen Akainu'dan önce zaten WB bunu söylüyor, 2 bölüm öncesinden siz gidin ben burada öleceğim dedi, sonra Akainu'ya 2 attı, yani bu söylediğinin de bir temeli yok. Kendi bakış tarzından bahsediyor olmalısın, ben sana kanıt sunuyorum, sen ise kanıtsız bir şekilde kendi hayal ettiğin mangadan bahsediyorsun, dümdüz bakan sen oluyorsun.
Sadece gülüyorum. Başka da hiç birşey demiyorum :D İyi okumalar sana iyi eğlenceler dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık