Bay Y'nin Rayleigh cinsinden k.hakisi. Rayleigh daha önce hakisiyle mesaj mı çekti ki ona gönderme sandın lan : /Ben Shanks'ım diye mesaj mı çekmiş?
Bay Y'nin Rayleigh cinsinden k.hakisi. Rayleigh daha önce hakisiyle mesaj mı çekti ki ona gönderme sandın lan : /Ben Shanks'ım diye mesaj mı çekmiş?
Sen bayadır yoktun. Hoş geldin.Law son adaya Kaptan olarak giderse KK sayılır mı?
Bay Y'nin Rayleigh cinsinden k.hakisi. Rayleigh daha önce hakisiyle mesaj mı çekti ki ona gönderme sandın lan : /
Telsiz bağlantısı kurup konuşuyor belki kendi demiştir ben Shanks diye
hoşbulduk fandaş, robini alıp kaçması yok mu lawun? Ya denizci albayı çıksın ya bir şey hain çıksın artık.Sen bayadır yoktun. Hoş geldin.
Her türlü kaptan sıfatıyla bulunacakta Luffy ile devam ederse ben bile kurtaramam artık. :dd.d
Sonrasında Momonosuke neden sadece Yamato'nun değil, başkasının da karışmasını istemediğini söylüyor. Kınlar savaşırken kendisinin savaşmaması istenince "E Luffyleri çağıralım madem" demesinde yanlış bir şey yok.Yamato tam Oden zekasında bir karakter o zaman. Benim dokunmama izin yok ama başkası gelebilir diyor anlattığına göre.
Momo ile Luffy'nin konuşması da bu olay sanirım.Mangada sanki bildiğin konuşuyor gibi. Mesaj alınmıştır diyor Aramaki. Haki ile kısa mesaj göndermiş bildiğin.
Momo ile Luffy'nin konuşması da bu olay sanirım.