Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fazla anlam yüklemiyorum olum zaten bizimkilerin gerisinde kalacaktır mesele o değil. Mesele şu anki gücü boru değil. İki dakikada pert olacak karakter değil. Olmayacağını bölümdeki "savaşma, dokunma" vurgusu daha spoilera düşmemişken de söyledik. Savaşmamıştır dedik. Savaşmamış.
Kaido'yu bir süre oyalayan karakter amirali de tutar. Yenebileceğini düşünmüyorum ama, diğer kınlar harcanınca tek kalırdı.

Oda'nın yazdığı senaryoda çıkmaz zaten. Gider ayak Wano'daki eksik kınları amirale harcatacak hali yok. Bu yüzden Shanks karıştı olaya.
Shanks olmasaydı da çıkamazdı diyorum işte ben, geçen hafta da demiştim. Gerçi Shanks benzeri başka bir şey olurdu en fazla bir bomba patlardı onun kafasında da.

İşin özeti Wano'luları harcatma ihtimali amiral'i harcama ihtimalinden fazlaydı.

Bazı çaylaklar bayılmış ya. O kadar olur. Mesafe ve yapılan iş şimdiye kadar gördüklerimizin en büyüğü. Zaten tayfası da söylüyor önceden uyar diye demek ki aniden olmasa daha sağlam durabilirlermiş çaylaklar bile. O mesafeden de yönlendirebildiğine olan biteni anlayabildiğine göre Shanksın haki kontrolü kendi konumunda bile ayrıcalıklı bir seviyede olsa gerek. Sadece h. haki de değil gözlemi de uçuk herifin.
Adamlarından birini yanlışlıkla öldürmüş gibi söyledin cane. Bir su çarparlar yüzüne yeter. :D
Bayılanları görmedik, ama muhtemelen gücüne görkem katmak için öyle bir diyalog yazılmış. Bu arada Aramaki her ne kadar geri çekilmiş de olsa, Shanks ile dövüşebilecek kalibrede bir adam bence, ama yenemez o ayrı konu.

Shanks olmasaydı da çıkamazdı diyorum işte ben, geçen hafta da demiştim. Gerçi Shanks benzeri başka bir şey olurdu en fazla bir bomba patlardı onun kafasında da.

İşin özeti Wano'luları harcatma ihtimali amiral'i harcama ihtimalinden fazlaydı.
Kınların hakkından Kaido gelemedi Aramaki ne yapsın? Herif böldü, ezdi, yardı, yaktı ama yok arkadaş kınlar yine ayakta. :bilmem:

Shanks olmasaydı Luffy'ler girecekmiş işte Red. Adam ''2 tane ihtimal koydum samurayları her türlü kurtaracaktım'' demiş bölümde. Bu aynı zamanda güçleri amirale yetmezdi demek.

Kaido'yu bir süre oyalayan karakter amirali de tutar. Yenebileceğini düşünmüyorum ama, diğer kınlar harcanınca tek kalırdı.
Nicelik değil nitelik önemli. Amiral Yamato savaşsa dahi o grubu yener. Ben uzun sürerdi diyorum sadece. Ama bu olana kadar birileri zaten olaya müdahil olmaya geleceğinden amiralin o grubu yenerek adadan ayrılma ihtimali yoktu.

Buraya teorimi atayım, ileride tutarsa hatırlarız. :a:

Aramaki Kidd veya Teach ile birleşip Shanks'ın kestanesini çizecek. Boşuna demedi reis bugünlük dövüşmüyorum diye. Bu adamda bir savaş için Teach ile müttefik olacak mantalite var zaten.

Kınların hakkından Kaido gelemedi Aramaki ne yapsın? Herif böldü, ezdi, yardı, yaktı ama yok arkadaş kınlar yine ayakta. :bilmem:
Yani yani en fazla her seferinde Momo'dan başka bir Kaido yeteneği görürdük.
Shanks olmasaydı Luffy'ler girecekmiş işte Red. Adam 2 tane ihtimal koydum samurayları her türlü kurtaracaktım demiş bölümde. Bu aynı zamanda güçleri amirale yetmezdi demek.
Değil işte Momo'nun konuşmasına bakarsan, kınların durumu da öyle aktarıldığı gibi kötü değildi. O dövüş baya uzardı yani.

Bu olayın güçle de çok bir ilişkisi yok, Law ve Kid de Mom'u yenemezlerdi ama yendiler sonuçta.
Amiral normalde onları geçebilmeli gücüne bakarsak ve geçer de ama eğer seriyi Oda yazmayacak olursa geçer :oleyo2:

Yamato şizofren de olsa boş karakter değil ne yazık ki. Savaş uzun süreceğinden bir süre sonra Luffy sıkılır dur şuna bi tek atayım da geleyim derdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık