Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar denizci değildi sanırım. Askere alım etkinliğinden geliyorlar adam kalmadığı için, başka yerlerden. İkisi de emir dinlemiyor zaten, askeri geçmişleri olduğunu sanmıyorum.
adam kalmadığı için değil. amiral adayları var lakin akainu bu ikisini alıyor dışarıdan, amiral yapıyor.

Bunlar denizci değildi sanırım. Askere alım etkinliğinden geliyorlar adam kalmadığı için, başka yerlerden. İkisi de emir dinlemiyor zaten, askeri geçmişleri olduğunu sanmıyorum.
Doğru hatırlıyorsun. Burada esasında Karargahın ne kadar zor bir durumda kaldığını anlamız lazım. Adamlar amiral çıkaramıyor. Acınası bir durum.

Gökkuşağında ki renklerden güç sıralaması yapanlar vardı. Bu bölümle birlikte bu da yalan oldu.

Aramaki, Aokiji'yi yi geçtim, Fuji bile etmez bence.

adam kalmadığı için değil. amiral adayları var lakin akainu bu ikisini alıyor dışarıdan, amiral yapıyor.
Sakazukinin aldığı geçiyor mu bir yerde? Askere alım için seferberlik başlatıyorlar, adam eksikleri var şu an dahi. Yeni gelen Fujiye meyve yediriyorlar, amiral seviyesi problemleri var

Sakazuki aldı ise arkadaşlarıdır. Darbe yapacak o zaman

Üstüne oturduğu asker ölü mü belli değildi. Bunun dışında Roger'ın yakasından tuttuğu askere toplu işkence ediyorlardı işte.
Bir korsan asla ama asla bir denizciden nefret edemez demedim ama zevk için adam öldürüp işkence ederse bu haysiyetsizliktir dedim. Roger'ın yaptığı buydu. Shanks da ordaydı. Çocuk olduğu için onun üstüne gitmiyorum ama onu yetiştiren adamın ne olduğu ortada.
Savaş suçu diye bir şey var bu arada. Savaşlarda insanlıktan çıkıldığı doğru ama belli sınırların aşılması durumunda tazminat vs talep edilebiliyor, ceza verilebiliyor.
Ya ben işkence etse de çok sorun etmezdim de (aşırıya kaçsa bile ben kötü karakter severim zaten) orada tam olarak işkence yapıyor diyebilir miyiz bilmiyorum.
Savaş suçunu biliyorum da işi daha felsefi düzlemde ele almaya çalışıyordum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 35)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık