Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055: Yeni Çağ

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 226 70.8%
  • Orta

Kullanılan: 59 18.5%
  • Kötü

Kullanılan: 34 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One piece film Z'de aokiji bir sey diyordu. Op(hazine) yoksa korsan da yok diye. Op bilindikten sonra korsanligin bi anlami kalmaz genel çerçevede. Tabiki korsan olucaktir ve denizciler ama klasik kovalamaca. Coby'nin amiral oldugu denizciler bu arada. Burada en önemli görev ise Morgans'a düsüyor yine :)
Zaten son savaşta ya da sonrasinda luffy ölünce op'ta biticek. Hükümet vs'sinde ölmesini bekliyorum luffy'nin olmazsa Roger gibi idam edilenlbilir tayfasinin ödülleri için kendi istegiyle ama ölücektir epic bir sekilde.
Luffy onca şeyden sonra ölmez. Sonu roger veya xebec gibi olacaksa, yaşanan bunca şeyin ne anlamı var?

anlamadığım insanlar neden hala film diye bahane ediyor amiralin yenilmesini shanksın artık bir yerden seriye girmesi gerek sonlara yaklaştık amiraller yonko dengi değiller insanlar hala yonko=amirale inandığı için yenildiğini kabullenemiyor galiba ):

Yalnız Aramaki Kaido olsa gelmezdim diyerek amiralci arkadaşlara şah mat yapmış. Shanks'tan çekilmesi için tayfası da var nasıl savaşsın diye savunulabilir. Ama Kaido'nun tayfasını geçerken tekledi diye o kadar coştuktan sonra Kaido'nun tayfası da var nasıl hepsiyle savaşsın diye savunma da yapılmaz. :)

İyi de sonda Kaido'dan haki namına bir dey görmezken Luffy'nin hem kral haki hem de Ryou kullandığını gördük. Kaido da kilometrelik alev Ejderi oldu.
Haki çarpıştırıp hakide üstün gelmedikten sonra ne anlamı var ki bunların? Adam son saldırıda haki kullanmadı diye neden luffy hakide kaido’yu geçmiş diyelim ki?
____

Bu arada kaido’nun düştüğü yer pluton’a yakın mıydı?

Haki çarpıştırıp hakide üstün gelmedikten sonra ne anlamı var ki bunların? Adam son saldırıda haki kullanmadı diye neden luffy hakide kaido’yu geçmiş diyelim ki?
____

Bu arada kaido’nun düştüğü yer pluton’a yakın mıydı?
Fuji'nin dibine gitmişlerdi, yakındır.

ne isterse onu çiziyor adam sizi umursamıyor ki.

Wano arcı cidden berbat bir arc oldu. Yonkoulara ne oldu söylemiyor. Ajanın cesedi nerde söylemiyor. Güç seviyeleri alt üst oldu. Zorlama final yapıldı. Red hawktan kaçan kaido ada büyüklüğündeki yumruğa gel hadi vur bana kaçmıcam falan diyor.

At hırsızı Amiralimiz hype yaratıp yazar eliyle batırıldı.
Sıradaki bombayı söylüyorum:
Serinin en ciddi karakteri mihawkı madara edecek bu adam. Umarım olmaz.

Aramaki'yi yonkouların altına koyan üç net argüman var bölümde.

1-Shanks'ın kral haki ile uzaktan korkutup kaçırması.

2-Yakalamak için geldiği Luffy'nin tayfanın ana gücüyle birlikte Momo ile dövüşmesini çekirdek çitleyerek izlemesi ve amiral varken Momo için bile endişelenmemeleri

3-Aramaki'nin kendi ağzıyla Kaido olsa gelmezdim diyerek üstünlüğü kabul etmesi.

Amiral=Yonkou'yu savunmak için Aramaki'yi o denklemden çıkarmak tek yol ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık