Reis Franky bile terletti BM'yi. Aramaki olsa onu da terletirdi. Oda bazı karakterleri bu duruma sokuyor ne yazık ki.Ya reis attırma o tırsak sıfatlı amiralin resimlerini tekrar. Ne mimiği adamın eşgali keşküle döndü. Eğer bitki terlemesi değilse o damlalar adam bildiğin terledi. Momonosuke terletti ya adamı. Big Mom'ın şaşkın suratıyla bununki bir mi mesela?
Aha abilerini çağırmışlar
Sen de haklısın. Oda'nın saçma adalet anlayışı işte. Doğruları doğru olmayan insanların doğru hareketleri de doğru gelmiyor.İtaçi retcon yemeseydi şuan başka bir şey konuşuyorduk işte..
Sivil tahliye gemisi bombalayan insanların bu söylemine mi inanalım şimdi
Aramaki birleştirici unsur olmuş bizler içinhttps://www.korsanfan.com/konu/1055-spoiler-yorumlari.10501/post-2301025
Ben önce söylemişim her şeye rağmen :s
Shanks cvsini yollamış hakiyle beni getirtme oraya demiş sen çıkarım yaptı gözlemi iyi diyorsunAdam çıkarım yapıyor ama yaptığı çıkarım paçalarından akıyorAramaki neden bu kadar eleştirildi ki... Shanks olayı gayet normal. Hatta direkt Shanks çıkarımı yapması gözleminin çok iyi olduğunu gösteriyor bence.
Keza Shanks'in de üç haki türünde Luffy öncesi zirvede olduğu aşikar artık.
Wb öldü. Daha ona bir sahne çizemez ama Wano'daki flashbacklerde bile adamın itibarını sarsmayı başardı. Bu yüzden ilerleyen sayılarda akainu dövüşü geldiğinde onu da rezil edebilir ve edecektir de. Aramaki çapsızı kadar etmez çünkü sizin lobi her ne kadar kendisine başlarda methiye düzüyor olsalardı da en baştan bir cacık olmayacağı belliydi bunun.@01746
Benim dediğim olay novaların Kaido ve BM'yi yenmesi değil. Aramaki bu bölümde ifadeleri ile kötü duruma düştü. İyi ter attı reis. Kaido ve BM de tek atacakları karakterler karşısında terlemedi mi? Olay benzer. Bu sahneleri kolay kolay WB'ye, Sakazuki'ye çizmez ama. Oda ne yazık ki Amirallere de aynı tarifeyi uygulamaya başladı. Umarım devamı gelmez.
Aramaki'nin Kaido hakkında dedikleri doğru zaten. Düşmanları Wano'dan uzak tuttu adam. Ne WB, ne de Shanks gelebildi. Donanma da çıkarma yapmadı. Yalnız Shanks'a fazla tepki vermiş ama ona da demiş ileride hesaplaşırız.
Yağmur suyu olunca taş kesilmiyor mu ? sadece tuzlu suda mı yüzemiyor şeytan meyvecileri.Balık adam kendisi... Meyveyi de sonradan yedi muhtemelen. Denize girdiğinde taş gibi kalıyor ama balık adam olduğundan boğulmuyor.
Belki de tatlı su diye yuzebilmiştir bilemiyorum.
Shanks karizmanın öz evladı tip bak....
Lobilerden bağımsız olarak hayal kırıklığı oldu ya. Wano sonunda Hype yapsın diye getiriyorsun. Sonra da film reklamı yapacağım diye adamı hiçbir şey yaptırmadan döndürüyorsun. Üzücü...Aramaki birleştirici unsur olmuş bizler için
Daha önce siviller hakkında farklı eylemlerini görmeseydik, kolluk kuvvetleri olarak sivil hayatına önem veriyorlar derdik. Fakat göründüğü kadarıyla donanma halkın donanması değil. Kutsalların donanması. Bu yüzden ifade edilen sivil hayatı* tamamen altı boş kalıyor.Sen de haklısın. Oda'nın saçma adalet anlayışı işte. Doğruları doğru olmayan insanların doğru hareketleri de doğru gelmiyor.