Shanks gazete okurken bile kral hakili okuyormuş. En güçlü yonkou olmanın bedeli...şimdi Luffy + Law + Kid > Kaido bu op karakterlerinin alayı şizofren galiba biri durduk yere kral haki salar diğer Kaido varsa gelmem diyor ama Kaido'yu ikiye katlacak tayfanın yanına gidiyor
Amiralciyiz amiralciyiz dedik valla yok yani adam hiçbir türlü savunmaya fırsat bırakmıyor bir yerden korunsak diğerinden vuruyorlar.Profilimdeki eleman Kaido ve Luffy dövüşürken korksa bile çıkıp çatıya çıkıyor. Görevini yapıyor ve kaçmak yerine karşısına dikilip ölüyor. Bu adam Kaido olsa gelmezdim diyor...
Harbi delikanlıydı şerefiyle kahpelik yaptı görevini yerine getirdiProfilimdeki eleman Kaido ve Luffy dövüşürken korksa bile çatıya çıkıyor. Görevini başarıyla yapıyor ve kaçmak yerine karşısına dikilip ölüyor. Bu adam Kaido olsa gelmezdim diyor...
Senin zero bile bundan daha şerefli çıktı hakikatenProfilimdeki eleman Kaido ve Luffy dövüşürken korksa bile çatıya çıkıyor. Görevini başarıyla yapıyor ve kaçmak yerine karşısına dikilip ölüyor. Bu adam Kaido olsa gelmezdim diyor...