aramakiden iyi kutsal eşşek olur, bu fikre gönül rahatlığıyla iştirak ettim.Aramaki için kutsal ejderlerden birinin çocuğu olabilir teorisi vardı. Acaba o da Shanks'ın bir kutsal ejder çocuğu olduğunu biliyor mu?
aramakiden iyi kutsal eşşek olur, bu fikre gönül rahatlığıyla iştirak ettim.Aramaki için kutsal ejderlerden birinin çocuğu olabilir teorisi vardı. Acaba o da Shanks'ın bir kutsal ejder çocuğu olduğunu biliyor mu?
Utanmasa...Utanmasa kanalıma hoş geldiniz girişi yapacak her bölüm başında
Kahretsin ya. Beynimi yorduğumla kaldım yine.Beklentiler Ryuma, Joy Boy'ken gelen şeye bak Yemin ediyorum herifin umrunda değil amiralmiş, yonkou dövüşüymüş.. Sadece parasına bakıyor
Bende diom bu Uta kim diye şu beyazlı kırmızılı kız mıydı peh manyak manyak işler.Sırf filmin reklamı için mangaya Uta mı ekledi şimdi? Umarım ben yanlış anlamışımdır.
Daha ufukta evlilik dahi gözükmüyorken baba şakaları yapmaya başlamışsın kenshi. Hayırlısı olsun bakalımUtanmasa...
Umarım Shanks ve Wano yerleri az olur.Bölümde Uta var, çok iyi. Acayip gaza geldim. Uta bu boru mu.
Gerçekte de çocuklar gördükleri üniformalı askerlere hayran kalır ya kutsal ejderler de öyledir. Dof Sengoku fanı, Aramaki de Sakazuki fanıdır. Ergenken ne görseler ona hayran olmuşlardır.Aramaki için kutsal ejderlerden birinin çocuğu olabilir teorisi vardı. Acaba o da Shanks'ın bir kutsal ejder çocuğu olduğunu biliyor mu?
Tüm bölüm Uta çizse doymayız. Utaya susamışız.Umarım Shanks ve Wano yerleri az olur.