Bu savunma bile kurtarmaz bu elemanı. Gözlem fakiri muhtemelen.Muhtemelen geçen bölüm ki gibi başarısız bir deneme olacağını düşündüğü için aramaki, bu salak nasılsa ateş püskürtemez deyip savunma yapmadı. O yüzden yaralanmıştır.
Yav önceki bölüm bize gelen Aramaki tek yedi gerçekte olan sıyrık bile yoktu. Bunun da bir farkı olucağını sanmıyorum.Muhtemelen geçen bölüm ki gibi başarısız bir deneme olacağını düşündüğü için aramaki, bu salak nasılsa ateş püskürtemez deyip savunma yapmadı. O yüzden yaralanmıştır.
King’le dalga geçmeyi seviyorum ama hakkını yememek lazım. Adamın kanatlarından biri yoktu. Ateş güçleri ona bağlıysa zayıflamış bile olabilir.Aramaki ciddiye bile almamış. Eli çavuştayken King ve Queen’e shit diff attı bu arada.
Şöyle mutlu gördüm seni.La bide Yamato'yu fırçalıyo araya girme ben tek yicem diye. Allah'ına kurban sen ya. Ahahahaha bugün 26 Temmuz 2023, sıçak bir salı günüydü. Sıradan bir gün değildi, neden mi? Bugün Amiral lobisi patladı. Hem de Momo reyiz tarafından.
O meyve ile ateşe karşı pek savunma şansı da yok. Gözlemi zayıf olabilir.Bu savunma bile kurtarmaz bu elemanı. Gözlem fakiri muhtemelen.
Bi sövmediği kalmıştı Momo seviyoruz diye.Sümüğü akarken yüzüne bakıyor muydun Momo'nun.
fenerli zorocu ve gsli yonkocu. En sevmediğim kombin.