Doffy'nun en fazla ederi sağ kolcuk tıpkı k*ng gibiOlay boro breath ise Kaido yok edermiş demek oluyor bu şahsı.Luffy daha Joy Boy olmadan blokluyordu amiralden çok daha güçlüymüş orada. @sensey karalar bağlamış bu zor gününde destekleri eksik etmeyelim arkadaşlar adalet için bir tuğla da siz koyun.
Evet haklısın zaten daha önce yenmişti Doffyi.
O sağ kolcuk dediğin hastanelik olmasa Zoro’ya attığı saldırıyla ormanın yarısını alırmış Allah herkese böyle sağ kolcuk versinDoffy'nun en fazla ederi sağ kolcuk tıpkı k*ng gibi
KoreliBu spoilercıların yerinde ben olsam ve kötü niyetli olsam, son bölümü Amirale artı yazdırabilirdim. Aramaki'de çizik yok, Aramaki Momo'ya tek attı vb. derdim. Keşke spoilerları yanlı vermeseler. Koreli daha iyiydi.
Adamı daha nasıl çizebilirdi?Sbsde okuyucuya onu(Ryo) çizmek için sabırsızlanıyorum, o çok karizma diyen yalancı E oda. Sırf Momo için kendi söylediğini yalanlayan biri.
Gerçi hangi dediği doğru çıktı ki.
1000 bölümden sonra lastik meyvesini değiştirmiş adamı fazla ciddiye alıyoruz.
Yav nefesle az yakmıştır. Kaç derece alev atıyor az bir şey yakması normal bir şey de dediğin gibi yakında çeyrek yedi dicekler utanmasalar. Yamato'da da aynısı oldu çizik yok adamda.Bu spoilercıların yerinde ben olsam ve kötü niyetli olsam, son bölümü Amirale artı yazdırabilirdim. Aramaki'de çizik yok, Aramaki Momo'ya tek attı vb. derdim. Keşke spoilerları yanlı vermeseler. Koreli daha iyiydi.