Spoiler metnine bakarak yorum yapmak saçma.Geçen bölümde Yamato vurmuştu sözde ama adamın üstünde çizik bile bırakmadı.
Spoiler metnine bakarak yorum yapmak saçma.Geçen bölümde Yamato vurmuştu sözde ama adamın üstünde çizik bile bırakmadı.
Eee Kara kılıç yapmış adam Mihawk, hakisini geliştirmesi lazım sonuçta.Hakisini Mihawk'la mı geliştirdi diyorsun?
Olur olur bal gibi açıklaması olur. Meyvesi ateşe dayanıksız amiralin. Meyvesiz savaşmadığı sürece zor. Zaten amirallerin meyve gücü olmadan bir varlık gösterebildiği bir sahne var mı hatırlamıyorum. Fujitora kılıcıyla karşılık verebilmişti sanırım.Momo daha yeteneklerini keşfetmemiş biri. İlk Bolo ateşinde Amirale ağır hasar bırakmasının bir açıklaması olamaz.
Geçen bölüm Yamato çok sağlam koymuştu bu bölüm onun da üzerine çöpo koymuşsa olaylar olaylar sakatat. Sen yine de pozitif şeetSpoiler metnine bakarak yorum yapmak saçma.Geçen bölümde Yamato vurmuştu sözde ama adamın üstünde çizik bile bırakmadı.
Her Firavunun bir Musa’sı vardır. Akainu’nun belli:@Tombe
Adaleti seçmeyen tüm Yonkolar denizin dibini boylayacak. Bu bölümde olanlar Sakazuki reisin magma yumruğunu etkilemez.
Biri de çıkıp demiyor ki bu meyve Kaido’nun meyvesi. Ölüsü bile iş yapar.Luffy'nin uyanışından beri şu seriyi birazcık bile ciddiye alamıyorum. Momo'nun ateşinin bırak ağır yaralamayı sivrisinek ısırığı gibi gelmesi lazım bir amiral için.
Bu üçlü bana nedense Van Basten Gullit Rijkaard'ı hatırlattı.Efsane Milan kadrosu bu. İkisinin karakterini sevmesem de güçlerine saygı duyarım.
Lordçuğu bilmem ama kesin Garpa yazıyor. Herif ne adammış be çıplak elle kimleri yamultmuşMihawk'a yazar.
Adamı sırf Momo'nun ne kadar güçlü olduğunu göstermek için getirmiş adaya. Hiç bir olayı olmadı. Geldi atar yaptı herkese. Sonra geri döndü. 2 paralık etti kendini.Nereden tutarsan tut anlamsız ve saçma.
Momo daha yeteneklerini keşfetmemiş biri. İlk Bolo ateşinde Amirale ağır hasar bırakmasının bir açıklaması olamaz.
Amiral orman meyvesi ateşe karşı zayıf olsa bile olamaz.
Bu kötü yazarlıktır. Tamam Momoyu çok seversin yazar olarak ama bu bir itibar yolu olmamalı.
Bir süre dövüştür ve bırak.
Bu saaten sonra Buggy hükümeti yıksa ne güzel yıktı dememiz gerekiyor.