Biz olduk havası verilmiş tamamen iyi sahne.Luffy ve diğerleri durumu sezmişler de bakalım neler yapacaklar diye durup beklemişler o panel çok hoşuma gitti gerçekten.
Luffy yine Momo'ya gelişmesi için bir kapı açmış helal...
Bence değil.Zoro'dan güçlü mü?
Ya bu Yamato'nun eli kolu yok mu? karşılık vermeyen diye durumu nasıl da nazikleştirmişGerçekten bu bölümde amiralin forsunu kurtaracak tek aksiyon Yamato kadar güçlü bir karakteri kısa sürede zor duruma sokacak, baskın gelecek bir icraat yapmasıydı. Adam bunu da ancak Yamato karşılık vermiyorken yapmış. Bu şu demek çok sevilen amirallerden birinden örnek vereyim daha iyi anlaşılsın çünkü hala daha çınlama sesinin etkisinde olabilir gençler. Akainu önce Ace'i deliyor sonra Coby'i deliyor sonra Luffy'i deliyor yetmiyor can sıkıntısına dönüp bir de Marco'yu delip anka kuşu kolyesi yapıyor. Bu bölüm öyle bir bölüm. Bu kadarını inanın istemedik ama Oda verdikçe veriyor yapacak bir şey yok.
Az'dan çok, Çok'tan az gider, getir kapışalım, kana susamışım zatenKızdırma beni Aramaki>Zoro diye yayarım rezillik çıkar sizin için
Yok yok böyle daha iyi oldu rahatladım hem @Alpamis da yok etrafta söyleyelim bizden çıksınZoro > Yamato desen orta yolu bulurduk.
Ölümüne savaşırken dala denk gelmiş reis bu bölümde de başka bölümün repliklerini çalışıyorlarBence değil.
Ya bu Yamato'nun eli kolu yok mu? karşılık vermeyen diye durumu nasıl da nazikleştirmiş
Peki söyle o zaman Aramaki mi daha yeşil ve odun yoksa Zoro mu?Az'dan çok, Çok'tan az gider, getir kapışalım, kana susamışım zaten
Yok yok böyle daha iyi oldu rahatladım hem @Alpamis da yok etrafta söyleyecek çıksın