Kral kaçtı ülkeyi sana vezirine bıraktı.Reis, invi kralın yokluğunda seninle paslaşalım güzel uyum yakalarız. @Mihawk ile de güzel uyum yakaladım.
Yine de invi kralı özlüyoruz :[ @Millennium Wizard
Kral kaçtı ülkeyi sana vezirine bıraktı.Reis, invi kralın yokluğunda seninle paslaşalım güzel uyum yakalarız. @Mihawk ile de güzel uyum yakaladım.
Yine de invi kralı özlüyoruz :[ @Millennium Wizard
Sanji 66 sen misin ?
Kuzan'da gençliğinde Garp'a hayrandı Aramaki'nin de hayran olmasında bi sakınca yok bence. Şöyle düşün Garp Xebec'i indirip kahraman olmuşBot yalamak için sıraya girmiş icraat yaparsam belki kucağa da otururum diye Wano'ya geliyor. Diğeri de çöpün tekini tek lafıyla yonko yaptırmış. Seninki rica ederse Shanks bir lafıyla bunu kucağa da oturtur aferin peşinde koşmasına gerek kalmaz.
Kaçtı maçtın yakışmaz, Dof lobisinde beraber dirsek çürütmüş adamlarsınız. Ryo'yu gariban lobisine alıp övüyordu simdi burada olsaydiKral kaçtı ülkeyi sana vezirine bıraktı.
Bana bunu diyen adam en son reddddiiiiitttt diyordu güler misin ağlar mısın ?Yok MW iftirayı sever iftira atmış. Kaçmaz sanmiyorum
Adamlar görüşmeye mecbur kaldıkları için pek de mutlu değillerdi5 Dingilin sinirlerini yatıştırmaya geldi bence. <3
Yamato, yonko > amirali onaylamış.Yamato: let’s ask Luffy and the others for help!! They won’t lose to a guy like this!!
Valla görüşme bittikten sonra Kaido falan inerse koş Wano'ya sınırları açarlarsa orada ol diye emir eri yapmışlar gibi geldi.Adamlar görüşmeye mecbur kaldıkları için pek de mutlu değillerdi
Sanji > Yamato onaylanmış.Yamato, yonko > amirali onaylamış.