Aynı Aramakinin yediği tek, nerede görsem tanırımTek yemiş karakter bırakayım buraya
Aynı Aramakinin yediği tek, nerede görsem tanırımTek yemiş karakter bırakayım buraya
Ulan pire için yorgan yakan Akainu seven biri olmasan helal olsun derdim.1 sene önce de çocuk muydu, Hyoriyi Orochinin kucağına terk etmiş işte
Katanın ki ileri seviye, insan hiç o lafı eder mi. Bu kadarı Shanks için bile fazla.Kata anasını satınca laf ediliyor korsan denmiyor.
Ne alaka Akainu ile bu durum?Ulan pire için yorgan yakan Akainu seven biri olmasan helal olsun derdim.
Lan bi de insan formundaymış. Yakalandığı sahneden anlayamamıştım. Yamato’ya eksi yazmaz. Şu kadronun yenilmesini beklerdim zaten ama çabuk yakalanmasına şaşırmıştım. Bi de dövüp yakaladı sandım hasar yok kızda.Tek yemiş karakter bırakayım buraya
Adam kucağında emzikli çocuğu olan kadınların mazlumların olduğu gemileri yok etsin ama biz Orochi'nin kucağındaki Hiyori'yi niye düşünmediler diyelim.Ne alaka Akainu ile bu durum?
Shanks kral hakiyle amiral indirdi diye niye kankasına + yazıyor ? 15 temmuz ile konteynerin ne alakası var ?Ka-kardeşim Yamato a-amiral… Ya-Yamato>Zoro kardeşim… kskskskksksdk
O değil de Shanks yine bir savaşı durdurdu… kralın en büyük misyonu. Şaka bir yana… herif yoldan geçerken Amiral düdükledi… helal olsun kızıl saçlıma… Kankasına + da yazdırmış oldu… çok hayırlı bir karakter… mübarek bir adam…