İyi sıkar reis. Oda isimli herif bunu bile rezil ederse şaşırmam artık.Bu da sıkıyor sadece.
Luffy'i küçümseyen ne ilk ne de son kişi. Nika'nın ne olduğunu bilse koşa koşa Saka abisine giderdi.Yani bizimkilere eksi yazdı sanki bu mesele biraz. Nihayetinde o kadar adamlar orada ve shanksı ön plana çıkaracağım derken bizimkiler bir amiralin çekinmediği bir ekip olarak görülmüş oldu
Aokiji de iyidir. ReistirAkainu dahil hiçbir amiral bir yonko kadar ön plana çıkartılmadı. OP evreninde her daim yonkolar mutlak güç olarak gösterildi. Başından sonuna mangakanın verdiği hissiyat bu. O yüzden insanların aklına kod gibi işlenmiştir yonko > amiral mevzusu. Wano'nun bu kadar sıçması ve kurguya kurban gitmesinin sebebi yonkoların gücüdür. Kaido yerine çatıya Kizaru'yu koysan çatı beşlişi gtü başı ayrı oynamadan mundar ederdi onu. Arcın ana düşmanı amiraller olsa bu kadar prodüksiyona gerek kalmaz yenilgileri bu kadar meşakkatli olmazdı. Valla amiralci olsam bir tek Akainu'dan çok büyük beklentim olurdu. O da filo amirali oldu ve mangaka tarafından bana göre diğerlerinden ayrıldı diye.
Sakazuki hangi imparatoru yenmiş ve ya yakalamış yapma be@Tombe
Adaleti seçmeyen tüm Yonkolar denizin dibini boylayacak. Bu bölümde olanlar Sakazuki reisin magma yumruğunu etkilemez.
Neden bir olmasın,Sakazuki yollamıyor zaten ne yapabilecek Wano'da o kadar adam arasında ?Oda'nın samuray fetişi bu bölümle beraber zirve yapmıştır. Logia kullanıcısı bir amiral 3 günlük veletin ateşinden hasar alıyor. En başta bu amiral ilk harcanır dedim ama bu kadar rezil bir senaryo olamaz. Shanks'tan kaçması da tuzu biberi olmuş. Şu herifle Ryo bir mi şimdi?
Kendilerini o duruma en başta sokmazlardı ki kaçmak zorunda kalsınlar. Gözüktüğü ilk bölüm dedim gücünden bağımsız bir amiral böyle aptalca ve sorumsuzca hareket edemez bu ergenden beklentiniz olmasın diye.Aramaki bizden değil o yüzden çokta takmamak lazım. Kutsal Ejder yalakası bir karakteri savunamam bir elin 5 parmağı da bir değil sonuçta illa ki dandikler çıkacaktır. Orada Kuzan, Kizaru, Akainu olsa kaçar mıydı? Hiç...
Zaten yıllardır imparator>amiral olayı hemen hemen herkes tarafından kabul edilmiş bir şeydi.(istisnalar olabilir,Garp gibi)Akainu dahil hiçbir amiral bir yonko kadar ön plana çıkartılmadı. OP evreninde her daim yonkolar mutlak güç olarak gösterildi. Başından sonuna mangakanın verdiği hissiyat bu. O yüzden insanların aklına kod gibi işlenmiştir yonko > amiral mevzusu. Wano'nun bu kadar sıçması ve kurguya kurban gitmesinin sebebi yonkoların gücüdür. Kaido yerine çatıya Kizaru'yu koysan çatı beşlişi gtü başı ayrı oynamadan mundar ederdi onu. Arcın ana düşmanı amiraller olsa bu kadar prodüksiyona gerek kalmaz yenilgileri bu kadar meşakkatli olmazdı. Valla amiralci olsam bir tek Akainu'dan çok büyük beklentim olurdu. O da filo amirali oldu ve mangaka tarafından bana göre diğerlerinden ayrıldı diye.