Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yeni amrial niye bu kadar güçlu sanılıyor adam iki üç kın almış oda belli değil bi görelim adamlar ayaktamı ölümü birşey gözükmüyorki
 
Sende keşke tükenişe gitmesini gerektirecek gücünün son damlasına kadar kullanması gerektiği için olduğunu bilseydin keşke. Yani bunun müsebbi King zaten başkası değil. Karşısındaki King olduğu için zorluyo kendini zaman çizelgesini de iyi uydurmuşsun. İlacı aldı hiç bişey olmamış gibi devam ediyordu zaten.
Zoro kılıcı tam potansiyelde kullanmaya çalışmasa bile Enma adamın kolundaki hakiyi emip,herifin kolunu kürdana çeviriyordu zaten. Adam bu olaylar sonrasında kılıca istediğini vermem lazım derken h.haki basıyor ve kılıcı kontrol altına almayı başarıyor. Bu adamın savaşta çatıdan kalan yarası da açılıyor, hakisi de kılıç tarafından emiliyor.


Zoro'nun çatıdan kalan kemik kırıklarını, yaralarını iyileştirmek için kullanılan ilacın yan etkisi de var. İlacın etkisi geçince kullanan kişinin acısı katlanıyor diyor adam. Hem çatı yaraları hem de King karşısındaki yaralarının acısı kat kat arttı yani. Bunu bile bilmiyorsun.

Azraili görme sebebi buydu. Acıları katlandı adamın.



Uydurduğum kısım değildir o, senin görmediğin ya da dikkat etmediğin paneldir. Adam darbe almamışken omzundaki yarası açılmış


3 darbede ve 5 dakikada biten savaşı bile sıvıyorsunuz arkadaş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık