Çok rahat geçecekmiş.Bunu hala söylüyorum zaten
Shanks olsun yada olmasın Momo ve kınları geçemeyecekti.
Geçer diyen de Op'tan anlamıyordur derim ayrıca.
Çok rahat geçecekmiş.Bunu hala söylüyorum zaten
Luffy Yonkou zaten yenebilir ama diğer ikisi için daha çok yol var. King Quenn Yamato hepsini paspas etti gibi görünüyor. Boro brath olmasa hepsi gidiciAdada sanji ve zoro birlikte yener bunu.Biraz daha pişsinler tek başlarına bile amiral alacaklar az kaldı o seviyeye.Luffyden bahsetmiyorum bile.
Ya bırak abi. Gömüp gömüp ben öyle demedim, dediğimin arkasındayım halen muhabbeti çeviriyorsunuz.Bunu hala söylüyorum zaten
İmkanı yok eğer op okuyorsan Momo'nun o konuşmalarından sonra öyle bir şey yapmaz. En fazla her seferinde yeni yeni Kaido teknikleri yapar Momo ve çiçek olur Aramaki.Çok rahat geçecekmiş.
Arkasındayım zaten ben geçemez dedim geçemedi adam. Yener dediğim yeri atın ?Ya bırak abi. Gömüp gömüp ben öyle demedik dediğimin arkasındayım halen muhabbet çeviriyorsunuz.
Berabere mi kalacaklardı yani?İmkanı yok eğer op okuyorsan Momo'nun o konuşmalarından sonra öyle bir şey yapmaz. En fazla her seferinde yeni yeni Kaido teknikleri yapar Momo ve çiçek olur Aramaki.
Arkasındayım zaten ben geçemez dedim geçemedi adam. Yener dediğim yeri atın ?
Big mom korsanlarının tamamı da Kingi geçememişti. Zoroda kingi yendi. Zoro > King > BM korsanlarıİmkanı yok eğer op okuyorsan Momo'nun o konuşmalarından sonra öyle bir şey yapmaz. En fazla her seferinde yeni yeni Kaido teknikleri yapar Momo ve çiçek olur Aramaki.
Arkasındayım zaten ben geçemez dedim geçemedi adam. Yener dediğim yeri atın ?