Kutsal ederleri sağda solda överken ''Hükümet ağaçlandırma yaptı, yol yaptı yeğenim'' falan der şimdi bu. :SÇorak Wano topraklarına güzel ağaçlandırma yaptı cidden, helal olsun. Denizciler çalışıyor.
Kutsal ederleri sağda solda överken ''Hükümet ağaçlandırma yaptı, yol yaptı yeğenim'' falan der şimdi bu. :SÇorak Wano topraklarına güzel ağaçlandırma yaptı cidden, helal olsun. Denizciler çalışıyor.
Hibrit açmadan Amaru Enel formundaki adamdan çatır çatır kan aldı yetmez mi tek bir saldırıyla.Nasıl vurupta bayılmıştı Ryoukugyuyu. Hey gidi Yamato aslanı.
O Teach ama, Teach yaniAynısını Teach de diyordu. Hani yemiyor demiyor da "taktiksel geri çekilme yapıyorum bak, kaçma değil" diyor
Mihawk Reise rakip olması için üretilmiş bir ajan olabilir. Ama kolu gittiği için planlar suya düştü tabii.Shanks zaten Gorosei adamı. Niye savaşsın? Akainu MF'de o yüzden durdu.
Haoshoku Haki kişinin iradesini salıp çevresindekilere üstünlük kurmasını sağlıyor. Shanks iradesini hissettirerek Aramaki'yi tehdit etti gibi algıladım ben. Telsiz misali kelime kelime duyabildiğini sanmıyorum Aramaki'nin.Artık kenboshu haki ile uzaktan konuşma muhabbeti mi var anlamadım? Çıkan yeni filmde de bu muhabbet vardı galiba.
Herkes Shanksı görünce bu lafı söylüyor zaten. Bariz Shanks bunlardan şu an güçlü. Ama gerek BB , gerek Aramaki’nin bu lafları söylemesi beni işkillendiriyor. Çakal gibi güçten düşmesini bekliyorlar gibi görünüyor. Ve sanki bu duruma zemin hazırlıyorAramaki ne demiş '' Şu anlık '' shanks ile savaşmaya niyetim yok, gün gelir elbet döner diyor reis.
Zaten Aramaki kralların hakisi yese bi kafasını kaşır iyileşir sonra.Shanks bu yaptığın haki şovu boş. Adada Nika var Nika.
Tarih görmemiş böyle bir gücü. 800 yıldır görmemiş. Kral haki felan hikaye.
Momo ölmesin diye hareket yapıyor. Yoksa Luffy'e güveni tam.Shanks bu yaptığın haki şovu boş. Adada Nika var Nika.
Tarih görmemiş böyle bir gücü. 800 yıldır görmemiş. Kral haki felan hikaye.