Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Spoiler Metin ve Resimleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1055. bölüm: " Yeni Çağ "

- Bu haftanın Renkli Kapağı'nı Oda tarafından çizilen bir "One Piece Film Red " posteri oluşturuyor. (Luffy, Shanks ve Uta beraberler)

- Bölüm çiçek başkentinde başlıyor. Nami, Tama ve Zeus partide yemek yiyor ve eğleniyorlar.

- Şehrin dışında, Momo, Ryokugyu tarafından alt ediliyormuş. Yamato, Momo'ya yardım etmek istiyormuş ama Momo izin vermiyormuş.

- Raizou Ninpo:Maki Maki no Jutsu isimli saldırısını kullanarak Ryo'ya ateş saldırısı yapıyor.

- Ryokugyu, dalga geçmek için, Raizou'nun saldırısından etkilenmiş gibi davranıyor. Ardından "Bokarin" (Yangına Dayanıklı Orman) tekniğini kullanır ve alevlerden kurtulur.

- Gerçekten, bu zayıf şeye güvenerek, bir denizci Amiral'ini alt edebileceğini mi zannettin!?

- Ryokugyu, Raizou'nun vücuduna dallarından birisini sokar ve Raizou'nun besinlerini emmeye başlar.

- Kawamatsu ona yardım etmeye çalışır ama ne kadar dal ve kök kesse de büyüme durmaz. Sonunda Ryokugyu, Denjiro, Kawamatsu ve Nekomamushi'yi de yakalar.

- Sahne Kouzuki Sukiyaki'nin gizli odasına geçiyor. Yerde (uzun bir merdivene çıkan) gizli bir geçidin açıldığını görüyoruz. Sukiyaki ve Robin, Law ile birlikte merdivenlerden iniyorlar.

- Robin, Law'a, Robin'in kokusunu takip mi ettiğini sorar(yani beni nasıl buldun, gizliden gizliye buraya geldim, beni kokumdan mı takip ettin gibisinden bir soru). Law da ona bir sırtlan olmadığını söylüyor. Robin'in partide arkadaşlarıyla beraber olmadıgını ve onu aradığını söylüyor.

- Sukiyaki, Kaidou ve Orochi'ye bu geçitten hiç bahsetmediğini söylüyor. Ancak Canavar Korsanlarının (lack) önemli üyelerinden biri bir Cyojin(sanırım dev demek, anlamadım burayı) olduğundan, Poneglyph'i bulmaları uzun sürmedi.

- Robin, Suki'ye bir Cyojin'in nasıl onu bulabileceğini sorar. Sukiyaki de onlara, kendilerinin görmelerinin daha iyi olacağını söyler.

- Sukiyaki, Wanokuni'nin hikayesini anlatmaya başlar, ancak Robin, geçitteki delikten ışık geldiğini görünce onun sözünü keser.

- Robin bunun ne olduğunu sorar, Sukiyaki ona , suyu tutan bir cam blok(denizin derinliklerindeler) olduğundan, orada ne olduğunu görmeye gidebileceğini söyler.

- Robin delikten sürünür, Law onunla beraber ışınlanır. İkisi de camdan bakarlar ve denizin altında antik bir şehrin kalıntılarını görürler. - Sukiyaki onlara, kalıntıların yaklaşık 800 yıl önce var olan diğer Wanokuni ülkesi olduğunu söyler. Deniz suyu olmadığı için kalıntılar iyi koşullarda korunmuştur.

- Sukiyaki, eski Wanokuni ülkesine ne olduğunu açıklıyor (bu sahnede bize ne olduğunu gösteren bazı paneller var).

- Uzun zaman önce Wano Ülkesi büyük bir ülkeydi(mevcut wano'dan 3 katı büyükmüş). Fuji dağının dibinde, deniz seviyesinde bulunuyormuş.

- Sonra tarihinin bir noktasında adayı çevreleyen büyük surlar inşa edildi ve ülke kilitlendi. Yağmur suları birikmeye başladı ve tüm ülkeyi su bastı.

Bundan sonra, yağmur suyu, duvarların en yüksek kısmına ulaştı ve su duvarlardan aşağı akmaya başladı ve büyük şelaleler yarattı (Luffy ve Big Mom Korsanlarının tırmanmak zorunda kaldıkları meşhur şelale).

- İnsanlar, asıl Wanokuni'yi terk etmeye karar verdiler ve şu anki Wanokuni olan Fuji Dağı'nın yamacında yeni bir ülke kurdular.

- Grup, merdivenlerin dibine ulaşır ve Sukiyaki, Yol Poneglyph'inin bulunduğu geniş bir odaya erişim sağlayan gizli bir kapıyı açar. Robin, bir tane daha bulabilirlerse Laugh Tale'e seyahat edebileceklerini söyler.

- Sukiyaki, bu odanın, Fuji Dağı'nın tabanındaki mağaranın içinde yüksek bir platformda olduğunu söylüyor. Ve derinlerde "Antik Silah Plüton" var.

- Ancak Sukiyaki, antik silahı hiç görmediği için Robin ve Law'a nerede olduğunu gösteremiyormuş.

- Sukiyaki: "Plüton"u dışarı çıkarmak için Wanokuni'nin duvarları yıkılmalı!! Diğer bir deyişle... "Sınırları açmak" bu ülkenin savunma duvarlarını yıkmak ve "Antik Silahı serbest bırakmak" anlamına geliyor.

- Robin, Kozuki Oden'in neden böyle bir şey yapmak istediğini merak ediyor. Sukiyaki, onlara Shogun'un ailesinin başından geçen her şeyi anlattığını söylüyor.

Sukiyaki: "Oden'in deniz yolculuğunda ne keşfettiğini bilmiyorum..."

- Çiçek Başkentinin dışına geri dönüyoruz. Ryokugyu, kızıl kınlar ve Yamato'yu tuzağa düşürür ve onlara Doğa Ana'ya karşı hiçbir şey yapamayacaklarını söyler.

- Ryokugyuu, Kaidou ülkede olsaydı gelmeyeceğini söylüyor. Kaidou'nun saltanatı, düşmanları Wanokuni'den uzak tutan şeydi.

- Ryokugyu ona "Hasır Şapkalı Luffy"i getirmesini söylüyor. Başını aldığında ülkeyi terk edecekmiş

- Yamato, Momonosuke'ye, Luffy ve diğerlerinin, böyle bir adama karşı kaybetmeyecekleri için onlardan yardım istemeleri gerektiğini söyler.

- Momonosuke (ağlayarak) Luffy'nin veya Yamato'nun yardımına ihtiyacı olmadığını söylüyor, bu yüzden Yamato'dan artık yardım teklif etmemesini istiyor.

- Momonosuke : "Hayatın boyunca Onigashima'da kilitli kaldın!! Ama şimdi özgürsün!!! Ve bu yüzden gitmeni istiyorum!!

- Luffy, Zoro ve diğerleri... Onların yardımına her zaman güvenemem!!

- Kendimizi, bu ülkenin insanlarıyla birlikte, tüm düşmanlara karşı savunabilmeliyiz... !!! Ülkeyi, buradan ayrılmak üzere olanlara emanet edemeyiz!!

- Eğer bunu yaparsak... Gelecekte ülkemizi nasıl koruyabiliriz!!?"

- Ryokugyu, Momonosuke'nin çocuksu tavrıyla alay ediyor ve bir ejderhanın bu kadar utanç verici olabileceğini hiç düşünmediğini söylüyor.

- Çaresizlik anında Momonosuke, Ryokugyu'nun ağaç gövdesinden geçen bir "Bolo Nefesi" saldırısı yapmayı başarır.

- Kızıl Kınlar ve Yamato serbest kalır. Ryokugyu Momonosuke'ye bakar, olanlara inanamaz.

- Yamato, Momonosuke'nin ejderhanın gücüne hakim olduğuna inanamıyor. Denjiro, Momonosuke'nin çok iyi nişan alamadığını söylüyor.

- Momonosuke, Ryokugyu'ya bir "Bolo Nefesi" saldırısı daha yapar ve vücudunu yakar. Ancak, Ryokugyu'nun yanmış vücudunun arkasında küçük bir bitki yeşerir ve Ryokugyu yine ondan meydana gelir(naruto izleyen bilir, orochimarunun yılanların içinden tekrar çıkabilmesi gibi bir durum).

- Ryokugyu, savaşa devam etmek için tekrar dönüşür.

- Ryokugyuu: 'Ahhhh...
Pekala, oynamak istediğin OYUN buysa...
Öyleyse, çakma Kaido, seni ağzından kuyruğuna kadar deleceğim!!!"

- Aniden, uzaktan siyah şimşekler görülür. Ryokugyu bir şeyin onu felç ettiğini hisseder ve acı içinde çığlık atar.

Ryokugyuu: "Vahh.!!

Bekleyin bekleyin!! Bu Fatih'in Haki'si!! Sen de kimsin!!

Ne!!? Kızıl Saç Korsanları!? Ve bu kadar yakınlar!?"

- Kızıl Saç Korsanları'nın gemisi hala Wanokuni yakınlarındaki denizde. Tayfadan bazıları Shanks'tan durmasını istiyor yoksa tüm çaylaklar bayılacakmış.

Shanks: "Senin aşağılık olduğunu söylemeyeceğim…!!

Ama korsan tarihini değiştiren "yeni filizleri" hedef alan bir Denizci...

Bence tatsız."

- Shanks'ın, Luffy (Luffy yüzünü kestiğinde), Momonosuke (Oden ile çocukken), Hiyori (doğumunda) ile birlikte bazı anılarını ve ayrıca bir siluet de görüyormuşuz. Bu Uta'ya benziyor ("One Piece Film Red"deki Shank'ın kızı olan karakter).

- Sonra Shanks'ın yakın plan bir panelini görüyoruz. Çok kızgın.

- Shanks: "Gelecek olan "Yeni Çağ"dan bu kadar mı korkuyorsun?!?"

- Ryokugyu normal formuna döner ve Shanks ve ekibiyle savaşmak gibi bir niyeti olmadığını söyler. En azından şimdilik değil. Nihayet ayrılmaya karar verir.

- Yamato, Momonosuke ve Kızıl Kınlar bunu kutluyorlar. Momonosuke sevinçten ağlıyor.

- Çiçek Başkentinde Brook, Usopp, Chopper ve Franky'nin Hiyori ve Toko ile hala partide olduğunu görüyoruz.

- Şehir dışında Luffy'nin Zoro, Sanji ve Jinbe ile yerde oturduğunu görüyoruz.

- Luffy: "Gitti!! Shishishi!!"

- Sanji: "Yardımımıza ihtiyaçları yokmuş gibi görünüyor."

- Zoro: "Momo, etkilendim..."

- Jinbe: "Ama şu Haki de etkileyiciydi."

- Luffy: "Biliyorum! O da neydi?"

- Bölümün sonunda Kızıl Saç Korsanları'nın gemisinin Wanokuni denizinden uzaklaştığını gördüğümüzde Luffy gülümsüyor.

- "Bir şekilde, aklımda tanıdık bir yüz belirdi."

SON
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık