Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1055 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devrimci kısmını görürüz. Çünkü son panel Akainu ile bitti. Ardından da muhtemelen bı kaç ada gözükür. Belki bu bölüm gazete reaksiyonları görebiliriz.
 
O kadar adam yenilene kadar kimse fark etmezse, kimse gözlem hakisinden bahsetmesin.
Aramaki hepsini paketlese de sevinirim, Aramaki ölse de sevinirim. Çok kıl bir herif ama amiral ağırlığını da koruması lazım. Çok aradayım. :flaugh:
Yamato olmasa sıkıntı yok da Yamato varken mecburen bayağı dövüşecek o grupla. Bu yaşanırken de birilerinin fark etmeme ihtimali yok. Amiral olarak bunun bir ağırlığı yok ama gücü şaka değil en nihayetinde. Çöponosuke hafif bi göz dağı versin tam o sırada da bunun telefon çalsın geri çağırsınlar mevzu kapansın. Oda'nın sonunu getireceğini bilsem Bay Y ölümüne dövüşsün isterdim ben de
 
Aramaki rakiplerini yendi ve yakaladı kısmı gerçekleşmez umarım. Sizi öldürsem kimsenin umurunda olmaz, suç bile sayılmaz tarzında laflar eden adam mı yapacak bunları?
 
Son düzenleme:
momo aramakiyi ısırıp denize doğru uçurur. ikisi birlikte wano'nun serin sularında kaybolurlar. momo'nun meyvesi yapay meyve olduğu için suda çekiç olmuyordur. momo amirali denizde bırakıp geri döner. bu sırada luffyler adadan ayrılır.
1) amiralden uzun süre haber alamayan denizciler aramakiyi denizde bulup kurtarır, aramaki tekrar wanoya saldırmak ister ama akaiunu aramakiyi fırçalayıp, hemen başka bir göreve gitmesini ister.
2) bigmom tayfası anasını ararken denizde aramakiyi bulur, aramaki vs bigmom tayfası olur. bigmom tayfasını etkisiz hale getiren aramaki, tayfayla birlikte geri döner.

buggy, teach yada savaş lordlarıyla ilgili bilgiler olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık