O ateş imparatoru demek değilmiydi?Ace’in Entei saldırısı ile Luffy’nin güneş tanrılığı arasındaki bağlantıyı söylemiştim. Sanırım doğru.
O ateş imparatoru demek değilmiydi?Ace’in Entei saldırısı ile Luffy’nin güneş tanrılığı arasındaki bağlantıyı söylemiştim. Sanırım doğru.
Aramaki yanlışlıkla bir kadın karakterin canını yakarsa sanji tümden alev alıp vurmadan yakar aramakiyi normal şartlarda zoroda sanjide amiral seviyesi değil ama sanji böyle bir olayda korsan kral seviyesine çıkabilir şuanki gücüyleZoro abinize bırakın. Luffy leyla, Sanji desen kız peşinde. Zoro rahat alır.
He ağaç logia he
He ulan bu adam bildiğin dalga geçiyor okuyucu ile.
Reverie'de biri ölmüşse Amiraller öldürmüştür. Kaido ve BM ölürse Sakazuki'ye yazar. Kizaru hariç her türlü Amirallere yazar bu bölüm.Bölümde birileri öldüyse amirallere + yazar diyebilir miyiz? @sensey
Adam yeni gelmiş. Başta yapar şovunu. Haklısın ama.Adam logia diyorlar la ne full beden hakisi? :S
Yeşil boğa reis festivale zehirli mantar dağıtmış. Birçok karakter uyuyor. Senin yorumların nedir?Hmm olabilir şimdi düşününce, peki öteki resimden ne anladın?
logiaların akışkan olması gibi bir zorunluluğu yok diye biliyorum kar da akışkan değilAğaç nasıl logia olur hayret gerçekten. Ayçiçek yağı gibi adam, akışkan.