Bu Oda’ya bir konudan dolayı çok kırgınım.Senin eline böyle arada bir su tabancası veriyor ama sen roketatar sanıyorsun.Sabo 6 ayda Alev İmparatoru olmuş. Ace 4 yılda anca Ateş Yumruk olmuş.
Bu Oda’ya bir konudan dolayı çok kırgınım.Senin eline böyle arada bir su tabancası veriyor ama sen roketatar sanıyorsun.Sabo 6 ayda Alev İmparatoru olmuş. Ace 4 yılda anca Ateş Yumruk olmuş.
Sabo iyilik yapmış. Adam adam.Ben adamın yaşıyo olduğunu bu bölüm öğrendim
Yine squardo gibi birine fitne fesat basıyordur karizma reisBölümde o kadar karakter varken Akainu reis ile bitmiş. One Piece evreninin yeni sefiri Sakazuki reistir.
Hele şu kın dövüşü bir neticelensin yemin ediyorum sana Amiral yazmak bile ban sebebi olacak kucak muhabbeti gibiBölümde o kadar karakter varken Akainu reis ile bitmiş. One Piece evreninin yeni sefiri Sakazuki reistir.
Eski sefiri kimdi ?Bölümde o kadar karakter varken Akainu reis ile bitmiş. One Piece evreninin yeni sefiri Sakazuki reistir.
Yamato'dan dayak yiyen Aramaki çöpünden sonra, Fino'yu göstermişler. Neden acabaBölümde o kadar karakter varken Akainu reis ile bitmiş. One Piece evreninin yeni sefiri Sakazuki reistir.