Barto yapar onda o cevher var.Barto çöküyor adalara.
Barto yapar onda o cevher var.Barto çöküyor adalara.
shanks bulup parlatmazsa o cevheri iyi tabiBarto yapar onda o cevher var.
Nami'yle Usopp'un güle oynaya tokatlayacağı tipleri şamarlamak ekstra yarım saatlik mesaiyle hallolurfazla hayalci olmussun youbkolarin bazi adalarinda kendi aktif askeri gucü oliyor bunu kaiodo da gördük örneği ise x drake hatayla kaiodonun adamlarinin oldugu adaya gidiyor sonra mecbur kaiodonun himayesine giriyor o gemiye hız disinda transformes olma ozelligi katsan bile nafile
Hacı değiştirirse kalır zaten ben de bunu söylüyorum. Zeminin yapısını değiştirmiyor uyanıştaki gibi.Adadan gitse bile kalacak büyük ihtimslle. Kurak adanın ekosistemini değistirmiş olacak yani.
Atılmadı sanırım ne diyor ki burada
Dostlar bu atıldı mı bilmiyorum
hahhahNami'yle Usopp'un güle oynaya tokatlayacağı tipleri şamarlamak ekstra yarım saatlik mesaiyle hallolur
2y sonrası bölümde Zoro yoksa o bölümde 2y oncesi gibi yeterince gaz yoktur.Sırf Sabo'yu şişirmek için iki amiralin elinden Kuma'yı aldırmış Oda. Maksat Luffy 3 milyar oldu Sabo da +1.5 olsun. Mehhh.
Buz ve ışık hızının yetişemediği bir gemi var. Seni keser mi :dd.dBiri süper hızlı bir gemi tasarlasa yonko sisteminin bugı olur. Yakalanmadan daldan dala atlata atlaya adaları yağmalarsın. Çizgi film kovalama müziği eşliğinde bitirirsin yonkoların itibarını
ağa ne olursa olsun abinim seni her türlü sıkıntıdan yardım etmek isterim diyen saboyu gücsüz gösterseydi daha abes olurdu böylesi daha iyi bence2y sonrası bölümde Zoro yoksa o bölümde 2y oncesi gibi yeterince gaz yoktur.