Brn bu kadar ucuz amiral görmedim iki düşman gördü direk base formundan çıktı
Biz devrimcileri zaten severdik diye önceden ona söylüyorsun ki sonradan laf etmesinler zaten etse etse o laf eder. Doffy fanları herşeyi görür.Yazdığım kişi Montana hee. Law'ı sevmeyen etmeyen adam sjhjs :dd.
Sanki bana kaç konuda patladıysak ahaha.Karasu kuşgillerden seride kuş adamlar çok güçlü oluyorlar biliyorsun o yüzden o istisnai olarak ortalama üzeri çıkabilir ona lafımız yok.@Millennium Wizard ın patlayacağı bir konu daha. Listeye attım
King'e yazarKarasu şekil adam ya kesin güçlüdür
Karşısında serinin en elit ekiplerinden biri olduğu için sıkıntı yok ya. Bence güç anlamında herhangi bir eksi yazmadı bu bölüm amirale.Brn bu kadar ucuz amiral görmedim iki düşman gördü direk base formundan çıktı
Bu önceki sayfalarda yazdığım. Benim yerim daimi belli. Mümkün mertebe objektif kalmaya çalışıyorum sadece.Biz devrimcileri zaten severdik diye önceden ona söylüyorsun ki sonradan laf etmesinler zaten etse etse o laf eder. Doffy fanları herşeyi görür.
Ace ve Law'dan başkasını çok şey etmem normalde ama hak yememek lazım. Yanlış bilgilerle algı oluşturuluyor.