Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
One Piece üzerinden bir üst okuma yapacak değilim ama Romalı şair Decimus Lunius Luvenalis'in meşhur bir sözü var: Quis custodiet ipsos custodes(koruyuculardan kim koruyacak)?
Eşkıya ruhlu insanlar kendilerine adaletin temsilcisi ve sistemin koruyucusu deyip, sömürü ve ayrımcılık üzerine bir düzen yaratıyorsa eğer, ezilmiş ve cahil bırakılmış halkın da devrimcilerden ve hatta korsanlardan medet umması normaldir. Göstere göstere geliyor hükûmet darbesi. Dev Luffy'nin yumruğu beyinlerinde patladığında göreceğim ben Tenryuubito'ları ve onlara köpeklik edenleri.
 
O deilde garp ne diyecek acaba düsünsenize younkoyu deviren torunu ve torunu yerine koyduğu sabo amiralleri engelliyor garp hala toy bunlar deyip kurabiye yiyerek gülüyordur 😅 sen tartismasiz en büyük denizcisin haşmetli garppp
Bu saatten sonra kimsenin Luffy'i küçümsemesini beklemezdim ama daha Wano bitmeden Aramaki iki yonkouyu düşüren ittifaka tek başına dalıp Luffy'i de yakalayacağını düşünüyor.
 
Bu Aramaki ya kendi bir şekilde geri çekilmek zorunda kalacak ya yenilecek başka yolu yok. Bari yendikten sonra gübre misali toprağa iyice boca etsinler de Wano iyice bir yesillensin. Hakkaten bunun meyvesi tezek logiası olmasın :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık