Luffy tek atar dediğimizde ciddiydik.Oooo Aramaki tek yemiş. Forumu kapatıp gidelim.
Luffy tek atar dediğimizde ciddiydik.Oooo Aramaki tek yemiş. Forumu kapatıp gidelim.
Peki ben attığım yorumda ciddi miydim?Luffy tek atar dediğimizde ciddiydik.
Seni başta caponun yan çar sandım da capo'da furry fetişi yoktu bildiğim kadarıyla çocuğa ayıp etmişim
Kaido kınlara delindip çığırdığı zaman herkes Kaidoyu aşağılıyordu. Çok unutkansınız heralde. Herkesi asıp keserim diye artislik yapan adam ilk engelde yere montalanırsa dalga geçilir tabi.Aramaki 1 darbe yeyince KF '' tek yedi, ezik, hahaha balon''
Kaido 50 darbe yeyince KF'' abi adam dayanıklı, bu gayet normal, çok güzel yedi saldırıyı ama bekleyelim''
Ben OP için aslında 1 cümle bile yazmak istemiyorum ama işte...Carrot kadar boş bir karakter için bu kadar paragrafı @Sir Crocodile bile yazamaz.
Kesecek, asacak daha yeni başladı. Bunlar olması gereken şeyler.Kaido kınlara delindip çığırdığı zaman herkes Kaidoyu aşağılıyordu. Çok unutkansınız heralde. Herkesi asıp keserim diye artislik yapan adam ilk engelde yere montalanırsa dalga geçilir tabi.