Beklentinin altında kalmaz raad olDragon'dan baya bir beklentim var. Kaido seviyesi falan çıkarsa sevinirim.
Yavaş çeksin fişini.saka çekecek
Hem Rüzgar, Magmaya kaybetmez..
Beklentinin altında kalmaz raad olDragon'dan baya bir beklentim var. Kaido seviyesi falan çıkarsa sevinirim.
Yavaş çeksin fişini.saka çekecek
Tutuyor ehh, kapisiyor diyemem. Orada tamam ray asiri ciddi degil ve yasli ama kizaru’da gerci karakteri oyle biraz da hic ciddi degil. Gerci kk olan adamin sag kolu olmayan oden bilem sagkol diye dusunsen yonkoulugunu tartisabilirsin ben yine de fb’ler gelmeden yonkou biraz ust kaliyor.Efsane diye anılıyor aga adam. 20 sene eline kılıç almamış haliyle Kizaru tutuyor baya kapışıyor. Bence net yonko.
Kaçtı hatırlamıyorum da şu yonko ödülleri zamanı sonrasıydı sanırım. Sbs başlıklarında vardır bakmak lazımBen bu bilgiyi görmemişim. Kaçıncı SBS?
Hahahaha fanlıkla alakası yok be kral. Dragon'u pek sevmem mesela.Yav kim sivrilse hemen fanı oluyorsun yeter be adam
@Tiksav Lee Sabocuyum diye gezmesin yeni Sabo lobisi kurulduHahahaha fanlıkla alakası yok be kral. Dragon'u pek sevmem mesela.
Sevdiğim bir karakter zaten Sabo'yu ama seri içinde çok önemli bir noktaya geldi. Ana karakter tadında bir sivrilme aldı. Bu adamı daha fazla işlenmesi lazım bana göre. Baya özel bir karakter oldu.
Ben de adam akilli guclu cikmalarini isterim hatta beklerim de zira seri sonuna gelinirken hala gizem kasiyorsa adamlara belli ki ucurcak karakterleri. Sbs konusu sorunlu luffy’de paramercia idi sonra zoan oldu. Bugun shanks ile denk der yarin king ile kapistirir oda’ya com guvenemiyorum sbs’de.Beckmen için sbs de bile fiziksel güç olarak shanksa eşit denmişti nasıl sağ kol+ olsun adam. Mihavkla ray de bence yonko ayarı değillerse bile amiral+ varlardır en az. İkisinide seride yonkolar ,ve bazı denizciler(garp, sengoku, akainu ve aokiji) dışında hiç kimsenin yenebileceğini sanmıyorum.
Hatirlamiyorum da shanks iste gunes ise beckman da aydir gibisinden guce mi agirliga mi gonderme yaptigi bir bilgi tutami var.Ben bu bilgiyi görmemişim. Kaçıncı SBS?
Bir karakteri övdük hakkını verdik yine başımıza ne geldi...@Tiksav Lee Sabocuyum diye gezmesin yeni Sabo lobisi kuruldu