Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geriye kalanların veteran seviyesi olduğuna mı inanıyorsun patlamaların efendisi :D Sabo 2 avelin yapamadığının daha iyisini yapmış yanındakilerle de Kuma'yı almış.

King filo amiralini alır diyerek denkleminin en alasını sen yaptın.Daha yazma allahını seven :D
En fazla alabilir demişimdir. Alır dememişimdir. Öyle bir mesajım varsa da bu Pensilvanya-Kata-Amiral şeytan üçgeninin bir komplosudur.
 
Bu amiralcilere bir şey anlatılmıyor. Neyse, önümüzdeki bölüm Law reis şu aramakinin bedenini parçalara bölsün de dalga geçecek malzememiz olsun :hhh:
Asıl aramakiyi sabo öldürmüş(shiganla önce topuklarına sonrada kafasına sıkmış) . Şuan vanodaki aramaki vegapunkın son silahı aramaki klonu ak01 . Klonların özellikleri kütükten ama logia olan şeytan meyvesi(tabi yersen) ve akainu fanboyluk. 😂
 
Hastalığın tek başına WB'nin yere yığılmasına yeterli bir etken olmadığını belirtiyorum, dayanağı olmayan cevaplar ile kimseyi geçiştirmiyorum iç organlarının yanmasinin bunda faktör oldugunu belirtiyorum adam gibi konustugum seye troll diye cevap verecekseniz konusmayin benle hocam Op muazzam bir seri çok iyi güçleri yansitti siz her şeyi dogru anladiniz ben anlamadim benim görüşlerim troll olmuş, ben de memnun degilim böyle gereksiz, toxic muamele görmeye
Bak burada sensey olsun başka amiral destekleyen arkadaşlar olsun bir çok defa çok sert tartışmalara girmişizdir. Katılırız veya katılmayız orası ayrı mevzu. Mangada bir olgu vardır bu farklı yorumlanabilir bu başka bir şeydir. Mangada net bir şekilde açıklanan bir hususu göz ardı edip o konuyu farklı bir yere çekip sonra ben dayanaksız konuşmuyorum bla bla demek başka bir şey. Buradaki insanlar dayanaksız konuşuyor yani. İç organdan önce tonla şey var zaten. İlla tek tek sayfa mı atalım buraya:




Kimsenin seni bir şey yerine koyduğu yok. Asıl sen insanları aptal yerine koymaya çalışma. Burada gereksiz hareket eden biri varsa o da belli. Memnun değilsen, nasıl muamele görmek istiyorsan karşındakilere de öyle davranmalısın. Adamın zaten kalbi neredeyse çalışmıyor iki aksiyona girince tekliyor serumlarla Allaha emanet yaşıyor. Savaşta aldığı ilk iki yaradan birinde Squardo saplıyor diğerinde kalbi tekleyince Akainu göğsünü deşiyor ve bu iki olay da hastalığı ve yaşlılığından oluyor. Hatta bunu Akainu da dile getiriyor. Gelmişsin yok kalbi delindiği için yok gücü yerinde bilmem ne? Artık o aşamada göğsü delinse ne olur delinmese ne olur, hastalığı etkilemiş etkilediği kadar zaten. En önemli faktör o. O hastalık olmasa ne Squardo ne Akainu hasar verebilecek, yani bahsettiğin diğer durumlar ortadan kalkmış olacak. Bak bu hususlar mangada net şekilde açıklanan tartışmaya kapalı konular. İnsanlara ithamda bulunmadan önce aynada kendine bakarsan sevinirim. Bu kadar insan bir şey bilmiyor, MANGAKA bir şey bilmiyor sen biliyorsun. Ondan sonra bana niye troll diyorsun oluyor. Mangada alenen açıklanan bir duruma karşı senin yorumlarını görünce sence ne düşünmeliyiz?
 
Oda'nın yaptığı şey popüler karakterleri aptalca muhabbetler ve denklemler içinde okuyucuya iteleyip "bakınnnnn 1 ay boş durmadım" demekten ve yine okuyucuyu aptal yerine koymaktan öte değil.
  • Sabo'nun Kuma'yı iki amiralin elinden alması ne olursa olsun saçmalık. Bana Marley'in yeteneği zartı zurtuyla gelmeyin ne olursa olsun izahı yok. Çağın adı olan Wb ve müttefikleri için 3 amiral yan yana oturdu burda 2 tane amiral osuruktan teyyare 3 karaktere Kuma'yı veriyor. Bilmem ne kebabı adlı çalışmalar Vol. 851719
  • Shanks'a yine prim yaptıracak bir cümle... "Op'u bulmanın zamanı geldi" Heyyy yavrum beea! Hayy nineğen bıyıkları beee! Doyduk oğlum bu cümlelere artık yeter. Bir de filin karıncayı dert etmesi gibi bir muhabbetle Barto muhabbetini koymaz mı ? Allah cezanı versin Oda.
  • Neymiş Kobra ölmüşmüş. Bize ne olum kobradan ? Op dünyası ne kaybetti okuyucu ne kazandı bu haberle ? Hadi kardeşim erkeksen, yazarsan İm'in posterine pıçak soktuğu Vivi'yi öldürseydin de biz de hikayeciliğinde daha önce yüzlerce kez boşa düştüğün, çizdiklerinin altını dolduramadığın anlardaki gibi sövmeseydik. Anca Pedro'yu öldürürsün, Kiku'yu öldürürsün, Kobra'yı öldürürsün sen.
Yanisi, biraz düşündükten sonra bu aptallığa alkış tutmamak gerektiği anlaşılabilir. Ama Oda, 1 aydan sonra okuyuculara ne kaktırsam zaten yerler mantığıyla hareket ettiği için 3 tane prim yapacak isimle yine milleti koparmanın derdinde. Lan senin yaptığın yazarlığı 2 değil, 3 değil, 4. Sınıf yazar yattığı yerden yapar artık kime ne anlatıyon sen ? Bitir de gidelim artık bitirrrr :artiz:
Bu tür yorumları çok seviyorum. Hiç düşünmeden blocklanması gerekenler açık açık kendini ortaya çıkarıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 34)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık