Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1054 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kid'i zaten önemli karakter olarak tasarlamış, sonradan Law'u da o skalaya çekti. Bunlar önemli karakterler. Sanji çatıda yokken Kid'in sağ kol bile çatıdaydı. Dediğim gibi bu ikili olduğu yerde Luffy'den sonraki buyük balikları alacak hep. Oda oyle işliyor.
Buna katılıyorum mantığın yanındayım Kid daha çok önem verdi Zoro gibi nova koydu ama sonra Law fanları ağır basınca rotayı ona kaydırdı fan servis bile yaptı.Oda da benim gibi nerede ekmek oraya koşuyor. :p
 
Hmmm şimdi bak demek istediğimi örnek vererek açıklıyorum.

Oda final arco büyük ölçüde tasarladım dedi.


Bu ne demek?

Yani ana olay örgüsü falan hazır.

Peki bu seri ne? Shounen. Yani o yüzden karakterlerin hangi karakterlerle dövüşeceği de bellidir.

Benim iddiam şu ki Akainu Fuji ve Kizaru Luffy, Zoro ve Sanji'nin rakipleri olması için en başta düşünüldü ve tasarlandı.


Eğer iddiam doğruysa Oda bunu sonradan uğruna değiştirmez diyorum.


Hani bunların değişmesi sadece teknik bir ayrıntı da değil. Çünkü amiral eşleşmesi düşünmesi, trioyu amiral ayarına getirmek istediğinin göstergesi bence. Ama bunlar başkalarına verilecekse Oda ayrıca trionun güç seviyesini de tasarladığı ilk hale göre kısacak anlamına geliyor. Ha bu olabilir diyorsan onu da ayrı tutup konuşuruz.


Olası Montana sorusu:

Yav Gutts çok güçlü koramiraller, yedek amiraller falan çıkar trio onlarla dövüşür?

Olası Gutts cevabı: Eğer öyle olacaksa supernovalar onlarla dövüşsün neden orijinal karakterler değişiyor ki?


Ha bu söylediklerimin tümü Kizaru ve Fuji'nin başlangıçta Zoro ve Sanji için tasarlandığı iddiam doğruysa geçerli. Tabi Oda düşünmemiş de olabilir.
Kid ve Law Luffy ile aynı ödülü almış hala süpernovalar rerörö yapıyorsun.
 
Yav tamam başka rakipler çıkabilir vesaire ama ilk kurguda bunlar Zoro ve Sanji için tasarlandıysa bu değişmez diyorum ben .d
Niye Oda her fikrinde sabit mi gidiyor da değişmeyecek¿ Fuji, Ryo, Yamato falan ilkten tasarlanmış olmama ihtimali bile var. Çoğu kişi Öden için bile sonradan yedirme diyor.
 
Niye Oda her fikrinde sabit mi gidiyor da değişmeyecek¿ Fuji, Ryo, Yamato falan ilkten tasarlanmış olmama ihtimali bile var. Çoğu kişi Öden için bile sonradan yedirme diyor.
Önemli fikirlerinde sabit gittiğini düşünüyorum. Yıllardır final arc diye başımızıb etini yedi çoktan tasarladım falan dedi. O yüzden ayrıntılar değişir eklemeler yapılır ama iskelet değişmez bence.


Ha baştan tasarlanmadılar diyorsan olabilir ı da zaten o yorumuna net bir şey demedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 50)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık